Trivan: 40 miliona dinara za zaštitu životne sredine

Ostavite komentar


  1. 330 000 evra za 12 opstina… Dok se za Srebrenicu daje 5 miliona evra NEPOVRATNO… Svaka vam cast, tako nam i jeste u drzavi kada se tudjim parama rasipate dok u svoju zemlju ulazete nikakve resurse i finansijske mere

  2. Za te pare ne moze cestito ni da se ocisti najobicnija reka i obezbede kontejneri i infrastruktura za fekalije kako ljudi ne bi sve bacali u reku. Zato se za hidroelektrane daju milioni za unistavanje tokova reka. Kakva suplja prica od strane Trivanke.

  3. O kakvoj crnoj zaštiti životne sredine vi pričate. Kakvo pošumljavanje. U sred varoši Požega su dovele Carinu i asvaltnu bazu, nama ispred kuća, gde se sve beli. Gde se nemože prozor otvoriti, sesti ispred kuće, gde se nemože disati od prašine i dima iz asfaltne baze i od silnih vozila sa carine. Uzeto nam je pravo na život a pričate o zaštiti životne sredine. Gde, u selima. Sram vas bilo bre. Svi vi dušebrižnici na čelu sa Božićem, dodjite pa živite tu umesto nas. A da, on nas šalje tamo odakle smo došli. Napuistite kuće pa idite u selo. Ko u selu nema kuću može pod šator u šumu. Naravno, sve to znaju ministri i ostali ali se prave ludi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.