Turistička ponuda majdanpečke opštine na Sajmu turizma u Berlinu 1Foto: TOO Kladovo

U Berlinu se od 7. do 9. marta održava jedan od najznačajnijih turističkih sajmova, Međunarodni sajam turizma ITB. Na štandu Srbije svoje turističke adute predstavlja Donje Podunavlje, čiji deo je i turistička ponuda opštine Majdanpek.

Nakon nedavno završenog Međunarodnog sajma turizma u Beogradu na kome su prezentovane turističke atrakcije i sadržaji Donjeg Podunavlja na zajedničkom štandu Turističkih organizacija opština Golubac, Majdanpek, Kladovo i Negotin, turističkih prostora Tvrđava Golubački grad i Lepenski Vir, kao i “Nacionalnog parka Đerdap, Donje Podunavlje predstavlja se i na sajmu turizma u Berlinu.

Berlinski sajam turizma jedan je od najznačajnijih turističkih sajmova u svetu za koji se kaže da je “mesto gde se oblikuje budućnost putovanja“.

Turističku ponudu Donjeg Podunavlja na štandu Srbije prezentuju predstavnici Turističkih organizacija opština Majdanpek, Golubac, Kladovo i Veliko Gradište.

Tokom tri sajamska dana biće predstavljeni turistički potencijali Donjeg Podunavlja odnosnoopština Majdanpek, Golubac, Kladovo i veliko Gradište, prirodna, kulturna i istorijska baština, bogata gastronomska ponuda, turistički programi i ponuda za aktivni odmor.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari