Turski tok gotov do decembra, ali će gas morati da sačeka na politiku

Stigao i septembar, poslednji rok do kog je po predsedniku Srbije naša država trebalo da bude povezana na ruski gasovod iz pravca Bugarske

Ostavite komentar


  1. Таман к’о Енвер Хоџини бункери; једино што Албанци могу да се склоне у бункер кад почне киша, а од празних цеви баш никакве фајде!
    Могли бисмо да извозимо промају у Русију, али мислим да и они тог артикла имају за извоз….

  2. I dalje nije jasno ko je vlasnik deonice kroz Srbiju. Srbija ili Transgas d.o.o. cerka rusko-srpske firme sa sedistem u svajcarskom poreskom raju Zug u kojoj je Srbija manjinski vlasnik. Ne zna se ni ukupna vrednost projekta, analiza isplativosti, kao i da li se i koliko Srbija zaduzila putem kredita ili dala garancije. Jedino se zna da je ovaj projekat prema izvestaju Transgas d.o.o. doneo rastu BDP-a u 2019. gotovo nestvarnih 700 miliona evra. Ispada da se zurilo najvise zbog rasta BDP-a u 2019., a da nije pracena situacija u Bugarskoj, kao i pretnje sankcijama. Sada imamo „slepo crevo“, ali i mnogo pitanja bez odgovora!

    1. Nije samo Srbija suvlasnik nego i njen ministar rusofil Popovic. Sve je fino skockano da jos dugo traje sa Srbijagasom i Bajatovicem/SPS! Odgranjavaju!

  3. To je demokratija zapada za kolonije,svi oni silni evropejci muk o de.okratskoj ekonomskoj ličnoj slobodi al kad radiš kod investitora sa zapada za 250 evrića to može,ako fijatove radnike uz silne milione subvencije plaća

  4. Pitam, večnog karijernog optimistu sekretara VV, koliko sahranjenih cevi ima u Srbiji? Cevi kroz koje ne ide gas ili vrlo malo. Provizija je u izgradnji. Posle ko te pita. I tako dođe Turski tok, kao i stotine km distibutivne mreže. Večan je V. Vuletić i ekipa.

    1. Vazno da je on /vucic/ SPISKAO nasih prara oko milijardu eura 1.000.000.000 na turski tok a dali ce i kada poteci gas je veliko pitanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.