„Tvoj sin nije radio na manekenskoj pisti, već u fabrici oružja“: Nova pogibija na radnom mestu pokazuje koliko je život radnika i dalje jeftin

Ostavite komentar


  1. Svi pričaju kako uslovi za rad nisu bezbedni, a skoro svi ne primenjuju opremu i mere zaštite na radu koje je obezbedio poslodavac.
    Na gradilištima imaju šlemove, a ne nose ih.
    Setimo se koliko otpora je bilo kada je uvedena obavezna upotreba sigurnosnih pojaseva u automobiima. Bez obzira što je ta mera u interesu vozača i putnika mnogi su se inatili i nisu hteli da koriste pojas.

  2. Zato što niko ni za jedan incident nije odgovarao.Od Grmeča i sečenja raketnog goriva gde mu nije mesto,do dve eksplozije u fabrici u Bubanj Potoku sa poginulim,već za Lučane i pogibije radnika da se ne priča, ništa se nije promenilo .

  3. Pametan je Danilo, pa neće u fabriku.Više voli vinarija. A i Dačić ev sin više voli pevaljke nego fabriku.

  4. А тек у Америци, сваких 10 секунди, погине по један перач прозора.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.