U ponedeljak počinje 29. Kopaonik biznis forum 1Sa ranijeg Foruma Foto: Kopaonik biznis forum/Facebook

Od 6. do 9. marta na Kopaoniku biće održan 29. po redu Kopaonik biznis forum, najavila je danas Dragijana Radonjić Petrović, potpredsednica Saveza ekonomista Srbije, organizatora ovog tradaicionalnog ekonomskog događaja.

Tokom četiri dana trajanja foruma biće održano 33 panela sa ukupno 200 panelista, kao i osam plenarnih obraćanja. Prvog dana okupljenima će se obratiti ministar finansija Siniša Mali i guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, a forum će tradicionalno zatvoriti obraćanjem premijerka Ana Brnabić.

„Iako je broj učesnika smanjen, forum će okupiti vrlo interesantne učesnike. Tema ovogodišnjeg foruma je „Srbija 2030-Agenda za održivi razvoj“. Agenda 2030. je kako učiniti svet boljim, a naša ideja je kako učiniti Srbiju boljom“, poručila je Petrović.

Za učešće na forumu obavezna je vakcina ili potvrda o preležanom kovidu.

Zvanični partner KBF i ove godine je po sedmi put MasterCard.

Jelena Ristić, direktorka Masterkarda za tržišta Srbije, Crne Gore i BiH istakla je da će njihove diskusije fokusirati na održivi razvoj u domenu digitalizacije i inkluzije. „Našu posvećenost malim i srednjim preduzećima realizovaćemo kroz odršku Nacionalnoj inicijativi za bezgotovinska plaćanja koja podržava napore Vlade u borbi protiv sive ekonomije“, istakla je Ristić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari