Udruženja proizvođača mleka: U Srbiji ima oko 80.000 fantomskih krava

Ostavite komentar


  1. KOD POLITIČARA SVE JE FANTOMSKO?

    Ovih dana izašla je vest za bitisanje u zemlji 78.000 fantomskih krava. Ako je to tako, postoji i fantomsko kravlje mleko, ko li ga pije, vodeći političari i njihovi fantomski saradnici? Do skora se pričalo da se u poljoprivrednom dobru „Jovanjica“ gajila marihuana, pa nije, a gazda odleža neko vreme u ćorku. Kako nije dokazano(?) da je gajena droga onda i „Jovanjica“ je fantomska, a fantomska je i uzgajana droga. Za ove nebuloze pominju se dosta viđenih političara, oni postoje nisu fantomski. U fantomskim radnjama pričalo se da i u „Krušiku“ valja se fantomska roba, koja je fantomski prodavana, kako proizlazi iz priča fantomski umešanih lica, bliskim političarima, u Aziji. Šta je bilo znase, a ko ne realno onda fantomski, a šta će biti zna se fantomski.

  2. Imamo viska zaposlenih u drzavnoj administraciji i javnim preduzećima, te sluzbenike bi mogli uposliti u nekog agenciji za sprečavanje zlouptreba drzavnih subvencija u poljoprivredi i gde god Drzava plasira novac. TO je stvarno potrebno ovom drustvu, da dobijemo neki red i odgovornost pojedinaca. Ovako dobijaju subvencije pojedinci koji ne rade a posteni radni ljudi propadaju i tavore dok im se deca okrecu inostranstvu i migracijama prema vec prenaseljenim gradovima koji nisu infrastruktuno predvidjeni za toliko gradjana. Sve se radi neplanski i stvara se nepotreban nered.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.