Udruženje radnika na internetu: Nijedan naš zahtev nije odbijen na sastanku u Vladi

Ostavite komentar


    1. zakon je tu od 2003-e godine, samo su se malo prešli i mislili su da ako su u stranim bankama da država neće moći da proveri prilive novca i sad ima da plate sa kamatom, treba da budu srećni što država šalje samo opomene jer da krene da šalje kazne ne bi bilo dovoljno mesta po našim zatvorima pošto je samo 0.3-0.4% njih plaćalo porez po zakonu

    2. Porez se mora platiti a ionako je taj rad ilegalan u EU.Koja bi firma ugledna nekom strancu dala poslovne nilanse kad je to u svakoj firmi poslivna tajna ?Pored toga što rade sa sumnjivim furmama koriste i nelegalni softver.Znam jer mi u google imamo podatke da u Srbiji samo 10% ima legalni (plaćeni) siftver.U Kini svaki mesec se uništi na milione hard diskova sa ne legalnim materijalom.Ima i free ali bez nekih važnih funkcija.

      1. Gde češ ti u Google da radiš a pišeš „ne legalnim“. O ostalim vratolomijama prilikom sastavljanja rečenice da ne govorim. Jedino ako štab interno ne zovete „Google“, to jedino ima smisla.

  1. I drzavi i frilenserima je u interesu da se dogovore a o hakovanju na drzavne sajtove da zaborave i da se ograde od tako necega .

  2. Jos na protestu Pogacar je izjavi da je dobio poziv iz sekretarijata Vlade na razgovor. Odakle njima privatan broj telefona Pogacara ? Ako je udruzenje radnika na Internetu krenulo da prgovara sa predstavnicima Vlade, da li je obavilo uopste konsultacije sa sirokom bazom flilensera ? Sklon sam da verujem da ce ih Vlada ispaliti kao isve one koji su pristali na „pregovore sa njima“. Radnike PKB-a su preveslali samo tako, radnike Poste Srbije, taksiste i tako redom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.