Ugašeno 200 turističkih agencija

Ostavite komentar


  1. Neka drzava da pare ljudima koji su kod njih uplatili putovanja, a njih da zaobidje zbog netransparentnog nacina poslovanja. Sve sto je propalo, propalo je sa razlogom.

    1. Turističke agencije u Srbiji, uz dužmo poštovanje pojedinih, pretvorile su se u transport ljudi. U ponudi vlada haos, neorganizovanost i bahatost. Sve dok se ne pojave ino partneri te organizacije vladaće haos i neorganizovanost, a usluge istih su van standarda u Evropi.

  2. Da li zaposleni u turistickim agencijama razmisljaju o promeni delatnosti, prekvalifikaciji ili samo traze pare od realnog sektora (realni sektor placa sve pomoci, a ne vlada, vlada je samo transmisija). To se odnosi i na sve ostale koji samo cekaju da im ,,drzava,, pomogne, a ta drzava je relni sektor koji radi i koji od danas placa struju po vecoj ceni

    1. Milane,
      daj par predloga za promenu delatnosti.,
      I ne zaboravi da u pitanju treba da budu poslovi koji mogu da se rade u Srbiji.
      Hvala unapred

Ostavite komentar


Ekonomija

"Do 2027. od tog posla nema ništa": U Grčkoj se povećava radno vreme, u Crnoj Gori smanjuje, a u Srbiji važi stav "Ja ne dam" 8

„Do 2027. od tog posla nema ništa“: U Grčkoj se povećava radno vreme, u Crnoj Gori smanjuje, a u Srbiji važi stav „Ja ne dam“

Poslednjih dana ponovo je postalo aktuelno pitanje broja radnih sati nedeljno, s obzirom da su dve države sa Balkana unele novine u ovoj oblasti, pa je Grčka povećala radno vreme, dok je Crna Gora smanjila. Međutim, predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je naglasio da dok je on predsednik Srbije, neće prihvatiti uvođenje sedmočasovnog radnog vremena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.