Ukidanje subvencija ugrožava predstojeću setvu

Neodobravanje novčane pomoći za nabavku goriva remeti planove poljoprivrednika

Ostavite komentar


  1. Pomoc – subvencije su prepotrebne malim i srednjim gazdinstvima a ova vlada ih daje KULACIMA I TAJKUNIMA. Ovi mali sto obradjuju 5-6 h i od toga zive su osudjeni na propast i bezanje iz sela u grad. A oni bi trebali da budu stub poljoprivrede, tu se najvise ljudi zaposljava, nisu socijalni slucajevi, niti su na biroima za zaposlavanje, ali vlada ima drugacije misljenje.

    1. Subvencije?to što država isplaćuje to je omalovažavanje pp a ne pomoć.4000 i eventualno 1200 din je mizerija u odnosu na cenu inputa na koje država utiče. Meni lično je ova napredna vlast zakinula na ime subvencija (u odnosu na prethodnu) jednu kuću koju sam mogao deci da kupim.
      Ipak oni misle samo na svoju decu.

      1. Ovi 4000 hiljade din smesno,maltretiranje poljoprivrednika nista drugo,od 12000 hiljade do skromnih 4000 koja je to pomoc,bruka

  2. Kako kazete u 2020 god bilo je subvencije za gorivo mi to nismo dobili u nisavski region treba da se da subvencija za gorivo jer dizel skace doci ce do 200 din litar napusticemo poljoprivredu i do sada smo u minus pozdrav

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.