Ulaganja države u niški aerodrom postoje samo u izjavama

Nastavljaju se sporenja o iznosima koje su Grad Niš i Republika ulagali u vazdušnu luku

Ostavite komentar


  1. Priznajem, nije me lako baciti u depresiju, ali državni službenici i naši gradski predstavnici su to uspeli ovih dana. Ne mogu sebi da oprostim što nisam otišla iz Niša nakon ’97 i obezberila deci pristojan život u necentralizovanoj državi u kojoj ministri i gradonačelnici uhvaćeni u iznošenju neistine podnose neopozivu ostavku. Šta nišlije dobijaju nakon silovanja kroz koje su prošli ovih dana?! Imali smo nastavak sednice, koji ne može da bude nastavak jer nije održan u roku od 15 dana od zakazivanja prve sednice i na tom nezakonitom okupljanju gradski odbornici su glasali suprotno interesu grada i sugrađana. Imamo ministarku koja ubedljivo iznosi neistine i ako je finansijski izveštaji o poslovanju aerodroma Konstantin Veliki demantuju, imamo gradonačelnika koji iznosi neistine i niko od njih neće biti kažnjen zbog širenja lažnih vesti, a nišlijama su nasilnici na nezakonit način oteli aerodrom. Stvarno je depresivno živeti u kaubojskoj državi. U opkladu, da odem kod psihijatra nigde u izveštaju neće stajati da je moje depresivno stanje izazvano neistinama koje šire državni službenici i pretpostavkom da mogu da rade sa nama šta god požele a da tužilac neće ništa preduzeti, kao što nije ni preduzeo nakon svih novinarskih izveštaja o saznanjima članova Inicijative za odbranu aerodroma.

    1. Pa stvarno. Većina Vas botova je avion videla samo na PINK-u. Šta ste zapeli za taj AERODRUM na kome lete VAZDUPOHOVI. Nije u redu da lomataju jezik istaknuti radikalni narodnjaci sa tim termina(torima), baš nije u redu.A još kada dođe i onaj Italijan MORTADELA pa sendvič u ruke i vozi Miško.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.