Uljarice i žitarice najviše poskupele – ulje u Srbiji i do 225 dinara

Cene hrane na svetskom tržištu najviše u poslednjih 10 godina

Ostavite komentar


  1. A resenje je u tome da ta stetna, trans-ulja izbacite iz ishrane zauvek. Przite na svinjskoj masti koja je jeftinija i zdravija.

  2. POSKUPELO ULJE
    -Dokle potcenjivati svinjsku mast?-

    Svedoci smo da se često na TV, radiju, pisanim preporukama i uputstvima i usmeno od strane medicinskog osoblja, stalno ,,puni gava’’, i preporučuje, da se sva jela isključivo spremaju na ulju a ne na masti.
    Zašto nauka, medicinska prvenstveno, ne kaže kojem narodu, šta više odgovara u ishrani,ulje ili mast,zavisno od područja-teritorija zemalja ili konntinenata ,gde žive ili gde su mu preci hiljadama godina živeli.
    To posebno interesuje Srpski narod gde se isključivo ne samo predlaže već i nalaže upotreba ulja a potpuno isključuje mast.Žašto?
    Da li je tačno da je životinjska masnoća pogubna za organizam i život čoveka a masnoća biljne masti povoljnija i životvornija?
    A NE ZABRANJUJU SE ČVARCI, SLANINA, SUVO MESO? OD ČEGA BI SELJAK ŽIVEO.
    BEZ TOGA NEMA ŽIVOTA SELJAČKOG ŽIVLJA.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.