Uporedni podaci za budžete Subotice, Zrenjanina, Niša, Kragujevca, Užica, Majdanpeka i Vranja

Ostavite komentar


  1. Nis je priblizne velicine bio kao i Novi Sad, ali ovde nema poredjenja izmedju ta dva grada?! Verovatno sto je nemoguce porediti „babe i zabe“, jer se zna da je Nis daleko zaostao dolaskom crveno-crne sekte na vlast

  2. Pohvaljujem ovakvu vrstu tekstova. Nadam se da će ih biti više u narednom periodu. Za sve nas koji smo zainteresovani za lokalnu politiku ovo je solidna analiza. Možda nije dosledna u svakom segmentu, ali za prvi pokušaj nije loše uopšte. I najvećoj neznalici je jasno da je Zrenjaninski budžet potpuno nerealan i neostvariv u ovakvom obliku. Najviše je to zbog prioriteta br. 1 – investicije od nacionalnog značaja, Linglong.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.