Upozorenje Ane Brnabić: Pandemija sada izgleda kao mačji kašalj naspram onoga što nam se sprema

Ostavite komentar


  1. Za šta si ti ekspert hoćemo li ikada doznati, osim za našu bruku i sramotu, na tome si valjda doktorirala

  2. AV je skoro izjavio da bi živeli 10X bolje da smo se usaglasili sa EU, daj Ana objasni nam za čije babe zdravlje smo mi veći Rusi od njih samih.

  3. Sprema se raspad sistema do koga ce doci zbog vasih nesposobnih alavih i bahatih kadrova, zbog toga sto niste nista ulagali vec sammo grabili sebi u dzepove. Od najveceg izvoznika struje u regionu postali smo najveci uvoznici ( i to po visestruko skupljim cenama), od izvoznika uglja spali smo na to da ga uvozimo , takodje po astronomskim cenama. Nisu za to krivi ni Rusija, ni zapadne sankcije vec vasa desetogodisnja vladavina, Ko je postavio gazdu pecenjare iz Obrenovca i onduliranu estradnu ministarku da vode EPS i energetiku?!

  4. Eh da mi je tvoj mozak samo nedelju dana, ma sta nedelju, samo jedan dan, slatko da se odmorim.

  5. Pa u pravu je da ce srbija biti u problemu,prodali su je celu kome su stigli a srpsko zlato kupuju od kineza alal vera

  6. Pa zašto nije napravljeno još jedno ili dva skladišta gasa , pored banatskog dvora ? Zato jer imate interes da tako bude. Eps ste vratili unazad za 100 god. Planski ga godinama urušavate , da bi bio prodat nemcima ili Amerikancima po bagatelnoj ceni. Niko nije naravno odgovarao . Sistematski je urusen i PKB , pa prodat za desetinu prave vrednosti . Novi vlasnik je masakrirao svinjski i stočni fond. Mleka više nema pa sada uvozimo mleko u prahu. Da niste vi kao vlast uništili (mislim i na predhodnu vlast) , ove gigante, sada nebi ste izlazili na tv i kukali . Kako sejete tako i zanjete

  7. Za iflaciju ne znam ko je krivac ali za raspad eps-a samo vaša neodgovornost. Da ste ulagali u sisteme odkrivke i glodare a ne u glasače po 100-30-30€ i neznam ni sam koliko vec sad bih imali bar struju da izvozimo!!

  8. „Roditelj 1“, kaže „da zna šta se sprema“…?!
    Urođena ili stečena vidovitost…?!
    Ili nešto bolja obaveštenost „iz obično pouzdanih izvora“…

  9. Kaže naš narod „use i u svoje kljuse“ a vi i oni pre vas i oni pre njih i svi pre oslanjate se na strance i punite svoje džepove žaleći se kako je teško i biće još teže. Dajte ostavke ako vam je teško i oslobodite Dedinje i ovaj narod.

  10. Tesko obicnom postenom narodu samo dragi Bog da se smiluje i da nas izbavi od ovog zla Svesni smo mi gospodo Brnabic sta nas ceka ali ako Bog da pobedice obican covek

  11. Imate nepismene i lopovske kadrove,zato nam je lose i bice jos gore.

  12. Svesni smo sta Nas ceka vec 10 God a potvrdjeno 3.aprila…..propast sa takvim likovima kao ti

  13. Težak h sa vama svaki sat i dan ovih 10 i kusur godina tako da ćemo zimu pregurati nekako. Ko je vas doživeo ni pakao mu neće teško pasti.

  14. Upravljate krizama tako što se bogatite sve više i više gladni ste svega.

  15. SNS nas je pokrao kao Turci-Osmanlije.Srbi ovog mozemo da se oslobodimo samo ko nasi preci…USTANKOM

  16. Ovako pametnog coveka nismo imali za premijera od drugog svetskog rata

  17. Pa nama nikad nije ni bilo bez krize. Osim onima koji su na vlasti, i tako u krug. Navikao se narod na krizu,tako da nista novo to nije nemojte dizati paniku, nego manje kredite i pustite ljude da žive kako žele ako su već takve okolnosti..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.