Uprava za pranje novca o navodima o Đilasu: Obratili smo se partnerskim službama u inostranstvu

Ostavite komentar


  1. Ukoliko ova poreska uprava ne nađe nilakve argumentovane dokaze,hoće li ovaj Radovanović platiti iz svog džepa Đilasu nanetu štetu.

      1. Hoces da kazes da nabavka 4 tipa razlicitih vakcina treba da bude za osudu a ne za pohvalu

        1. Samo još da nam kažete od koga su kupljene, za koje pare i ko je uvoznik? Iz koje stavke u budžetu? I tokovi novca, da slučajno novac ne ide preko nekih Mauricijusa? Jes da se žuri ali pare su narodne i narod mora to da zna!

        2. Ne vakcine to je odlično napravio ali autoput kroz Grdelički klisuru je katastrofa. Tamo je klizište 23m duboko i to svaki bolji građevinski inženjer u Srbiji zna. I meštane tog kraja da su pitali rekli bi im da ni skučajno tuda ne prave put . Ko je doneo odluku???

  2. Cinjenicom da je gospodin Radovanovic izjavu o navodnoj inicijativi dao tzv tv pinku, celu pricu diskredituje i baca u vodu.

  3. „..dobili dokumenta iz ‘v.novosti’..“???-sto ce reci od vucelica-lopova i ratnog huskaca!

  4. Imate nas zakon pa ga citajte sta ima da se pita ko je ko sa strane. Ako se donese presuda ako klijen nije zadovoljan postoji sud u Strazburu neka se zale svi kao i ostali gradjani sto se zale i sto su se zalili u vreme njihove vladavine pa kako bude .

  5. Još samo da nam objasne prioritete Poreske Uprave: Zašto nismo čuli za proveravanje ni jednog državnog zvaničnika, koji realno mogu da budu u dukobu interesa jer vrše vlast? Proveravanje nekih sitnih vanparlamentarnih stranaka je potpuno irelevantno za javnost…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.