Veće plate znače manje investicija

Ekonomisti pozdravljaju najavu Siniše Malog o manjem deficitu u budžetu za narednu godinu, ali upozoravaju na rizike od novih izdataka

Ostavite komentar


  1. povecanje plata 2% ….SRAMOTA …neka ima samo za Vas pustite nas sirotinju da umremo na miru ne uznemiravajte

  2. Zato u novu godinu ulazimo sa 21 ministarstzvom i 10 % povecanja plata u javnom sektoru a penzioneri se ni ne pominju! Zato treba rebalans? Sramota

    1. Od freelancera dinara dobiti nećete lopovi jedni.. Pred izbore ste najjači a sad fali. Pa mi da vam plaćamo višak u državnom sektoru? Sikter bre.. Nikada.. Niko vas nije tero da glumite podguzne muve i uvodite fejk pandemiju kada nemate isti tretman kao zapad..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.