Veliki pad bitkoina

Ostavite komentar


  1. Stvarno treba biti totalno lud pa ulagati u nesto sto ne postoji. Virtuelna valuta. Sama rec vam kaze sta znaci. Berze ce se ukljuciti i prodavati sve sto narod hoce da kupi. tako i bitcoin. Nema zemlju postanka, nema vlasnika,nema inflacije? ali ima gubitaka. Eto od dvadaset hiljada, na dvanaest, za dva dana. Sta je to? Inflacija ili PLJACKA naroda. Iz magle dosao u maglu otisao. Jedino su zaradili oni koji trguju tom "valutom" Ne mogu ga zvati valutom jer ne postoji.

  2. Za nas koji se bavimo kriptonovcem vrednost u dolarima,evrima ili bilo kojoj valuti nema baš nikakav značaj.
    Vrednost i smisao kriptonovca ne gledamo prema berzi ili želji meštana da zarade.Baš takve i taj sistem želimo da obesmislimo i u konačnici da uništi o i ostavimo iza sebe.
    Sve sa "zvaničnim novcem"prevara, i sebi i svetu smo podarili kriptonovce. To je budućnost. Svet kakav želimo da bude i kakav će i biti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.