Velimir Ilić bez poziva za otvaranje autoputa Ljig – Preljina

Ostavite komentar


  1. I sam si bio deo mašinerije koja kada krene teško kupi bivše satelite nego samo one najuže jer se sve odvija brzo i prelazi se na nove projekte.Odmaraj Veljo sa unucima šta će ti veća nagrada od toga.

  2. Ako je Velja taj pravi zasto otvoreno pokazuje da je besan i ogorcen sto nije pozvan.Sigurno da postoji razlog.

  3. Mislim da Velja ima neki drugi problem. Verovatno se nadurio što nije dobio neku dobru funkciju u novoj vladi. Znamo se!

  4. Velja Ilic je pokrenuo projekat autoputa jos 2000 godine ali onda zaboravio u medjuvremenu gde je tacna lokacija pa nije nikad ni zapoceta.

  5. Nema ljutnje. Što nisi otišao nepozvan. Niko ni ostale ljude nije zvao, a bilo ih je na hiljade.

  6. Bahata i primitivna vlast lako zaboravlja i one sa kojima je do juče sarađivala. Njhova prostota i svako odsustvo mere i dobrog ukusa vidljivi su i kad poziraju da bi na snimku obeležili svoje prisustvo. Neko je rekao da je taj novoizgrađeni put POKLON narodu tog kraja!? Je li to IRONIJA ili preispoljna BEDASTOĆA? Od čijih para je izgrađen put ?

  7. Toliko gradjana je doslo, mogao je i Velja otici, u cemu je problem? Svako ko je zelleo da prisustvuje prisustovao je

  8. Nisu trebali Dacicev SPS -privezak i patriotu Velju Ilica zaboraviti. Bivsi ministar gradjevine (koji nista nije izgradio) naucio da ga "patriotski" SPS, DSS i DS na svaku ceremoniju pozovu i kao "uspesnom" privredniku i "patrioti" (ovo je vazno napomenuti) uruce cek na ………… dinara. Srbija je u ekonomskom kolapsu a Velja i bisvi shef mu Dacic planiraju ici na Kubu da vide da li Kastro jos ziv.

  9. Velja Ilić nema prava da se ljuti. Da je umeo autoput bi odavno bio gotov i on bi ga verovatno otvarao. Bile su neke zavrzlame oko koncesija dok je on bio ministar za kapitalne investicije i bolje mu je da ćuti.

  10. I cistaci i portiri su ljudi, koji posteno obavljaju svoje poslove i imaju ista prava kao i ostali.

  11. Сваком према заслугама, јер што се тиче Илића овај аутопут би био завршен о светом никад.

  12. Ilic je izgleda ogorcen sto nije vise ministar saobracaja. Ne moze sebi da pripisuje zasluge za ovaj projekat.

  13. Mora da je u pitanju namerna greška, ili iz lokalne samouprave nisu mu poslali dostavljenu pozivnicu, gde on da se zaboravi, mogao je doći sa buldožerom hahahaa!

  14. Veliki pozdrav i čestitke onima koji su izbegli da pozovu Iliča na otvaranje puta, dosta je bilo njegovih laži i kradickanja.

  15. Nije bio potreban Ilić, on je gori od Mrke, zaboravio je da je na vlast došao buldožerima a ne glasanjem naroda.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.