Venecuela prva, Srbija osma po Indeksu bede

Ostavite komentar


  1. Prava sreca za zdravlje naseg voljenog premijera je da vas on ne cita.
    Takodje mislim da Blumberg amaterski obavlja svoj posao.
    Kad Aca kaze da svakog dana sve vise napredujemo i da nismo svesni koliko nam je dobro,onda ima tako i da bude !
    Doduse mozda je on tu mislio da ovi njegovi naadnjaci napreduju a mi ostali to placamo.

  2. Da li Tajland može imati "jedinstveniji" način obračuna nezaposlenosti od Srbije? Ako radiš 2h nedeljno – zaposlen si. Ako se ne javiš na jedan od besmislenih i ničemuslužećih razgovora u nacionalnoj agenciji za "zapošljavanje" – brišeš se sa spiska i više nisi nezaposlen, niti smeš da se prijaviš ponovo u narednom periodu.
    Je l Tajland ima gore? De, recite da znamo.

  3. Po moralnoj bedi, Srbija je ubedljivo prva. Kako drukcije objesniti bolesnu cinjenicu da nam deci casove muzike daje Aca Lukas, knjizevnosti Vesna Dedic, istorije Zavetnici a kulture Milomir Maric.

  4. Cenim urednistvo Danas-a kao mediji sa visokim stepenom postenja. Prenesite ovu informaciju sa zvanicne strane "Bloomerang"-a. Zbog nedovoljnog objasnjenja ova informacija je unela veliku zbunjenost. Ove informacije su vazne. Dakle 63 drzave, samo jedna iz Afrike, tri iz ex YU, deo Azije…i nacin sabiranja poena.

  5. lista je totalna Glupost mi na 8 mestu nisamo !!!! a to se vidi gde je na toj listi naavodno najsiromasnija Venecuela,a Tajland najmanja stopa bede —a u Tajlandu opsta katastrofa i eorzija zemlja pretovrene u sex turizam destinaciju . zar nema Vece bede . nego da se nerod degradira u sex industriji za novac .—- ogradio sam se i rekao za ,, novac ,, jer kada sebe u seksu degradiramo iz zadovoljstva i strasti , to licno nedozivvljavamo kao degradaciju ili bedu . ———–mi smo na 3 mestu po indeksu Bede ,ali kako kaze jedan komicar , lazu ovi stoprave listu . majku im prva je Somalija , gde nazalost deca umiru od gladi —- i krajnje ozbiljno MI SALJEMO PAKET Deci Somalije , ko zeli da uzme ucesce predlozio bih da se obrati Reakciji lista DANAS i da redakcija u ime citalaaca posalje nekoliko paketa sa HRANOM cim pre –za poznate osobe u Somaliji ,da paket ne bi zavrsio negde u prodavnici .

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 9

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.