Veselinović: Ako se problemi u Železari ne reše, biće otpuštanja sa minimalnim otpremninama

Ostavite komentar


  1. Sve je tacno sto kaze g. Veselinovic. A samo budale i neinformisani ljudi su mogli sa prave posao aa Kinezima i da se nadaju da ce Evropa da kupuje taj celik na svoju stetu. Pa novoradikali , jos jedna vasa brljotina koja ce skupo da nas kosta.

  2. Ljudi, koji sindikati??? Pa vidite li da svi cute!!! Otpustaju se radnici svuda, u privatnim i drzavnim preduzecima, a sindikate bas zabole uvo!!!!! Zasto bi i sa Zelezarom bilo drugacije???

  3. Kad će ove naše seljačine kvazipolitičari izpileli iz komunističkih šinjela da shvate da ne mogu graditi ništa u neprijateljstvu sa Amerime ili na kvaziprijateljstvu i kvazibratstvu sa njihovim neprijateljima i pritom se nadati pozitivnom ishodu u rešavanju kosovskog problema alu meni se sve čini da nisu baš tako glupi već da to rade namwrno i po diktatu Rusije jer samo Rujama je interesu da zag…ju ovde i naravno da drpe sta se drpiti da a da se !

    1. Podsetite me , prvo su bili US Steel , pa su bili Kamaraš i Gudiš i na kraju kad niko drugi nije hteo Hestil. Zašto mi očekujemo da će nam neko nešto u biznisu učiniti na svoju štetu, a da bi nama bilo bolje. Za Istok i Zapad mi smo RUPA. Svim političkim strankama je moto da se sve proda strancima i da će nam onda krenuti strava. Neka prodaju još i EPS ( izgrađen od naših fabrika i naših radnika u periodu omraženog socijalizma , kao i sve ostalo ) pa nećemo imati ni da platimo struju da visimo na internetu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.