Vesić: Ne pada nam na pamet da dajemo pare Beograđana kako bi se pokrivao manjak Sava centra

Ostavite komentar


    1. Jel to onaj Delta Holding ciji je vlasnik M.Miskovic Koji Nije hteo da plati rekey SnS kad su dosli na blast, pa zavrsio u pritvoru?!? Sad mu Vesic pravi kombinacije da bi mu vratili propustenu dobit!!!

  1. Pa kad prodate Sava centar, onda pare vratite u penzioni fond,jer su bile pare Beogradjana , koje su uzete za izgradnju Sava centra i gazele. Toliko o postenju.

    1. To su bile pare svih penzionera srbije, opljackane iz penzionong fonda koji je zbog toga propao.

      1. Mogu kao penzioner samo da kažem“Držite lopove,ukradoše nam pare!!!!!!!

    1. Svi iz okoline znaju da je SC propao pre trideset godina.Ne smem dalje jer mi se odmah na glavu sruci tri kofe g…..

  2. Tako zvane pare beograđana i svih ostalih poreskih obaveznika
    Srbije ste davno proarčili! Sad ste našli da brigu vodite, kad ih nema! E, da bi ste novi namet na srpski vilajet udarili!

  3. Koja izgradnja kog vrtica moze da kosta 2 Miliona EUR.
    Ako vrtic ima 300 m2, m2 ispada 6666 EUR, to je bar 2x skuplje od kvadrata u beogradu na vodi.
    Da li neko doista milsi da su svi ludi i ne umeju da racunaju.

    1. doista ume?
      ne radi se 300 kvadrata, već 1000 sa pratećim dvorištem gde imate lepu klupu, rasvetu, specijalan plato i opremu po poslednjem standardu. To nisu vrtići bez toaleta kakve je ostavio Đilas.

      Znači sava centar se prodaje, iako Banjaluka u saradnji sa Beogradom sada gradi svoj kongres centar o trošku grada. Da bi, Beograd mogao da završi projekat avalskog skijališta. Kod Avale, će po mojoj predpostavci grad, izgradit beogradski kongres centar. Tako da je to 27+10 miliona od poreza na ulaganje, plus ostali porezi, oko 40 miliona evra od Sava Centra gradu uplaćeno. Plus grad će naplaćivati parking, plus porez na dobit kongres centra. Što u suštini jeste neki porez od 40% na poslovanje centra koji uzima mišković.

  4. Sava Centar je trebalo rekonstruisati ali si ti i tvoja ekipa otimalu novac BEOGRADJANA i sad se sprems za bezaniju da otmes svoj deo kolaca od provizije….U Beogradu se zna da si vec dogovorio sa lepim tvojj deo i cekaj samo da te snimio dok preuzimas lovu ….

  5. Ako će se ulaganjem u SC doći do profita, što to do sada nije radila gradska uprava, na čelu sa pametnim Vesićem?

    1. Градска управа није комерцијално предузеће, нити би могла да буде све кад би хтела.

  6. Pare beograđana si opljačkao, sad prodaješ SC da bi i te pare opljačkao preko jelki, rasvete, fontana i ostalih nebuloza koje samo imbecil može da smisli.

  7. Niko ne zna da si ti fasciniran betonom, dosta je tebi tvog sela Buce. Seci šumu, betoniraj,pr5avi pojila za stoku dok ti se može. Kaže se nije mi palo na glavu, a da pameti nemaš imaš dokaz na svakom koraku.

  8. ŠPta god da kaže, vesić će na robiju, jer je to zaslužio zato što je uništio Beograd i upropastio Beograđane!

  9. Prosto je dirljivo kako ovaj mladic koji je potekao iz sela Grkljane kod Krusevca brine o novcu beogradjana. Da je vise ovakvih, imali bi puno vrtica, skola, bolnica, bazena i ostalog sto prilici zlatnom dobu u kome smo sada. Ovaj nepatvoreni seljacic samo trazi sansu da brine o nama i ulepsa nam zivot. Osovina Grkljane-Cipuljici su nasa karta za mnogo, mnogo bolje sutra.

  10. Cudno!Jedino je zainteresovana DELTA?Ne znam sta bi sa onim milionima evra,koje je Misko,polozio kao kauciju za pustanje iz zatvora?Da nije to mozda kapara data unapred za naredne kupovine drzavnih nekretnima?Molim upucene da mi objasne,Ne samo to,vec I da li je proces Miskovicu okoncan,I sam epilog tog procesa.Nesto mi tu smrdi.Miskovic I Vesic,dva Carapana,sumnjivo Bogami!,A tek Keramicar!?

  11. Vesicu Majmuncino , pa jel pitas ti beogradjane dali im trebaju kineske fontane,gondole, seca zelenila, grdni spomenici i jos ko zna kakve P.M. Ne ! Nego ti si naumio da se „omrsish“ od te prodaje Lopovcino neotesana ! Iseliste zel.stanicu iz centra da bi tu nadrndio St.Nemanju jebo te on ! I da ne nabrajam dalje, dripcu primitivni,neobrazovani.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.