Vesićeva „loša usluga“ Novaku Đokoviću

Nameštanjem tendera za sportski centar "Milan Gale Muškatirović" gradska vlast okaljala ime najboljeg svetskog tenisera

Ostavite komentar


  1. Ima li ovde nekog dobrog pravnika da mi kaze koliko godina robije ceka ovoga Vesica? Da li ce mu preostati koji dan zivota na slobodi kad izadje iz buvare?

  2. Mislite da su uslovi konkursa postavljeni bez znanja I sugestije porodiceDjokovic. Nemojte pogresno da me razumente, ni jednog momenta ne zelim da van igre ostavim pajaca.

  3. Vesićev „Jan Sirjak“ je u stvarnosti Jon Cirijak, nekadašnji rumunski tensiser, specijalista za dubl (Nastase-Cirijak), a sada menadžer.

  4. „nudili smo i besplatno objekte ali nije hteo, tražio je oglas i da plati – rekao je Goran Vesić.“ Pa nije Novak lud da pristane na tako nešto,… ko zna šta bi mu posle tražili kao protivuslugu. Vesiću, putuj van Srbije jer ovde te niko ne voli. Već si upisan kao najomraženiji čovek u Beogradu.

  5. …Eto sad su i Novaka upetljali u ‘mracne poslove… cim se video sa Vulinom.. posle mu Ceca pevala.. Vesic slag, na kraju… dal svesno il ne – ?

  6. Ja mislim da se porodica Djokovic ako ovo procitaima da naljuti na Vesica jer ispada da im je on omogucio da i dalje drze ovaj kompleks.Mozda Vesic ima nameru da se i malo okoristi

  7. Niko normalan ne bi imao ništa protiv da se napravi projekat Javno privatnog partnerstva, gde se definišu obaveze obe strane i prava naravno.Ovako Transparentnost je 100 % u pravu, bez potrebe političari u pokušaju kao ovaj prebacivač kamenih kocki, čini lošu uslugu velikom sportisti i njegovoj porodici.Nema potrebe za tim.

  8. i kada se smeni vlast isti lopovi cekaju na svoj red,bez uredjenja tog segmenta naseg drustva sve ce biti isto mora se spreciti bezvlasce politicara i zastititi narod od njih .
    To je prvo i osnovno .
    Pa posle pravosudje policija otd

  9. Ova prica pocinje da se desava 2008 God. Porodicna Firma Dokovic dobija na koriscenje teniske terene S C Gale Muskatirovic sa obavezom da Beograd narednih 10 godina na Tom prostoru ima ATPe turnir serije 250.Posle 3 God. Firma Dokic PRODAJE turnir JER joj se nije isplatio, isto tako ne placaju komunalije I tekuce troskove pa do ode u pitanje egzitenciju radnika I centra u opstanak. Dolaskom SNSa na celo opstine S G otpustaju jedog po JEDNOG radnika, zaposlnavaju PODOBNE I sva dugovanje SC nestaju. Dana’s je samo pocetak druge faze otima cine tude svojine I trajace dok SC ne dobije I zvanicno novog vlasnika.

  10. Zašto bi Đoković organizovao turnire kada takav događaj može i Ratko iz Mrčajevca, a koji je godinama skupljao novac u stranim državama kao bi sada imao priliku da plati obaveze koje bi mu bile određene ukoliko mu grad Beograd poveri ovakav kompleks. NE MOGU DA VERUJE ZA ŠTA SE NEKI NOVINARI ZALAŽU.. SRAMOTNO

  11. Porodica kad je prvi put od opštine Stari Grad dobila na korišcenje teniske terene na Dorcolu, obavezala se je da ce se na njima igrati ATP turnir serije 250 u narednih 10 godina, Posle trece godine porodicne firme šef izjavljuje da turnir nije rentabilan i prodaju pravo organizacije .Umesto da im otkažu korišcenje teniskih terena opštinske vlasti dopuštaju familiji da ne ispunjavaju finacijske obaveze ,pa ubrzo i bazen pocinje finaciski da propada a radnici da ne primaju redovno plate.NOVO izabrana SNS garnitura opštine otpušta vecini zaposlenih , zapošljavaju svoje poslušnike i još opraštaju porodici dugove koji su se godinama gomilali. Dali je to porodica N.Đ u teškom materijalnom stanju , ako jeste ajde da SMS donacijama pripomognemo . Molim gradsku vlast da objavi na koji broj možemo slati donacije .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.