Vijetnamci se vratili izgradnji fabrike Linglonga

Najveći deo radnika raseljen iz neuslovnih magacina na druge lokacije

Ostavite komentar


  1. Da li oni imaju radne vize, prijave boravišta ili slična dokumenta? Oni se slobodnije kreću i rade po Srbiji nego naši građani. Koja institucija vodi računa ko sve dolazi i koliko dugo ostaju? Koji zdravstveni uslovi važe za njih za ulazak u našu državu? I još mnogo pitanja ..

  2. – On(aj što je dao otkaz) pregovara o svom statusu sa advokatima, i sada je najvažnije da on svoj status sa pravne strane reši – rekla je Stepanovićeva.

    Šta tu ima da se pregovara, zna mu se status: on je došao na radnu vizu, i kad je ostao bez posla – ostao je i bez vize. Znači, mora da napusti zemlju.

  3. Da li strani radnici koje angazuje kineski poslodavac primaju zarade preko tekucih racuna i da li su placeni potezi i doprinosi na iste?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.