Vlada bez odgovora na 65 odsto preporuka

* Ministarstva tražila za 140 miliona evra više novca nego što je planirano za rashode budžeta * Petrohemija ima dugove od 620 miliona evra
Investitori traže manje parafiskalnih nameta i bolje sprovođenje zakona

Ostavite komentar


  1. "Gep", stara srpska reč za rupu. Voli novokomponovani poluintelektualac da se pohvali znanjem stranog jezika ne bi li zasenio SNS prostotu. Nego, kaže vučić da ga lažu ovi iz državnih preduzeća. I kako sad očekivati od vučića da uvede obećani red u državi, kad ga ne zarezuju ni ovi lokalni dripci iz Bora i Pančeva.

  2. Dakle, to je taj Vučićev poslovni ambijent za razvoj i privlačenje stranih investicija? Ej, Vučićeva vlada je bez odgovora na 65 odsto preporuka iz Bele knjige Saveta stranih investitora!

  3. Očekujem da će se ubrzo privatizovati veliki broj državnih firmi, jer to je preko potrebno da novi investitori unesu novi život u našu privredu.

  4. pa kad sps vodi sve te firme kradu gde stignu petrohemija,metanol,sad i toza markovic .takmice se ko ce vise i brze da mazne

  5. MA RECITE VI MENI JEJ VUCIC BIO NAS TRKAMA ILI NIJE AKO JE BIO DA GA PLJUNEMO AKO NIJE DA PLJUNEMO V A S .OVO SU OZBILJNE STVARI NEIGRAJTESE.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.