VOICE: Smanjenje nezaposlenosti u Srbiji je posledica iseljavanja stanovništva

Ostavite komentar


  1. Srbija je na kolenima, po svim pitanjima a svi pokazatelji o razvoju i smanjenju nezaposlenosti su LAŽNI.
    Slušah malo neko veče Jovu Bakića, alal vera gospodine, svaka ti je zlatna.
    Revolucija rešava ovu vrstu naraslih problema u Srbiji .
    inače, nema nam spasa

    1. Nema ništa od revolucije u Srbiji, iz prostog razlga što mi (više) nemamo ljude za revoluciju.
      U današnjoj Srbiji mladi ljudi su ili u inostranstvu ili su botovi, anestezirani sendvičima jer to su jedine dve održive opcije za mlađeg čoveka u Srbiji.
      Ko će onda da diže revoluciju? Oni trećepozivci koji su ćutali (a neki čak i aplaudirali) dok su im pljačkali penzije???

    2. Podeca li jos nekog ovo na Orvela? I tamo svi ekonomski pokazatelji rastu vrtoglavom brzinom – za razliku od kvaliteta zivota.

  2. E ali povecavaju zaposlenost u EU. Sad organizuju i skolovanje za nemacke negovatelje na medicinskoj skoli u Kragujevcu, sto bi Nemci placali skolovanje svojih skupih kadrova kad mogu jeftino da dobiju iste skolovane na srpskom budzetu. Ideja je da ce raditi tamo i slati doznake ovde da budu pokradene naduvanim kursom dinara. Izvoz robova uvek je bio isplativa rabota za strance i domace poglavice podjednako.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.