VOICE: Sredstva za nauku iz budžeta Vojvodine dodeljena sportskim udruženjima

Ostavite komentar


  1. e vala bokseri skijasi i vojni rezervisti su nasucnici.
    a taj zoran milosevic je genije sta je uspeo da smisli. to se radja jednom u hiljadu godina. ma bre obicno peljesenje i otimacina para !!

  2. U zdravom telu, zdrav duh. Povećao se broj sporskih udruženja za 15% u odnosu na prošlu godinu. Raste sport, razvija se, kome još treba nauka. Nama ne. Da nam treba ne bi se mozgovi odlivali iz Srbije.

  3. Trebaju im pare da nadoknade gubitak od poslednje prodaje sportista. Znate li koliko košta kuća pa džip pa starleta ? Ma nemate vi pojma niste u njihovoj koži.

  4. Šta očekivati od pokrajinskog sekretara Zorana Miloševića, koji je svoju ćerku zaposlio u Visoku poslovno školu u NS, koji je dodelio projekat DIF na kom radi, a njegova zamenica dr Dušica Rakić 6 miliona dinara svojoj ćerci sa PMF bez konkursa.

  5. Nije tajna da je omladina narocito ona problematicna organizovana u navodna sportska drustva a ustvari je paravojska SNS-a.

  6. Sto dadose fudbalerima?Trebalo
    je da daju Informeru da nas bolje
    informise o svim detaljima PreCe
    dnikovih napora da zivimo bolje.

  7. Cenzura vam sve vise lici na cenzuru Kurira.Zaboravljate koja ciljna grupa prati Danas i kao da se trudite da je rasterate.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.