VOICE: Tajni ugovori na pruzi Beograd-Budimpešta

Ostavite komentar


  1. Ocigledno i Madjari imaju „gvozdeno ili celicno prijateljstvo“ sa Kinom. Po svemu sudeci takva prijateljstva, kao sto se vidi iz metalnog prijateljstva sa Srbijom, omogucavaju sklapanje razno-raznih investicionih ali i drugih dogovora gde je tajnost potpuno zagarantyovana. Vucic ali i Orban izgleda rado ulaze u ovakve tajanstvene kontrakte o kojima javnost nista ne moze da sazna. Ipak jasno je ko pije a ko placa – Kinezi su odavno pijani …

  2. Zato smo mi prijatelji sa Orbanom, jer i nasi i najbezazleniji ugovori su stroga tajna

  3. Samo neka se gradi i neka bude posla za građevince i građevinsku industriju. Čak i da je istina da su nepovoljni Kineski krediti, što je naravno ordinarna laž, bolje i to nego šarena patka koju nudi Brisel i Vašington. Uspeh se teško prašta!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.