Vozači osuđeni na skupo gorivo sve do jeseni

Vlada neće da spusti akcize bar do septembra, da se to ne bi tumačilo kao popuštanje opoziciji

Ostavite komentar


  1. Kad bi se kasta tako lako odrekla njenog dela. Mozda bi gorivo i pojeftinilo. Jedno je dobro sto ce sitem ubrzsti svoju propast jer ovajprivredni rast koji imamo ha ha ha i ove cene goriva a neminovno je da poskupi struja a i hleb. Sto ce rulju naterati da vise ne razmisljaju guzicom. Pa kad bude proradila demokrataka batina za dve do tri godine. A danas pisace da vlast bije u ime demokratije da su to neki nacionalisti a ne gladna rulja. Bice interesantno gledati kako cemo oropadati. Posle ikupacione vlasti dolazi okupaciona opozicija bice sto biti mora.Propast. Danas ce pisati o novim investicijama evroafro integracije evropskoj perspektivi i ostalim glupostima.

  2. Znaci i vi ste isti ..da fasistima zajedno da prenrsem da ne citaju vas tariguz od novina ..Mike cu do sto ubijaju i novinare ..her ste i vi krivi za ovo sve sto se fesava ..uzivajte i vasoj propasti ..danas su vuciceve Mobile ..jedite govna zajedno sa njima

    1. I ti, sit jedi. Prosti covece. Verovatno ti je i porodica cela tako prosta, e takvi ljudi kao ti glasaju za Vucica i zato su nam cene takve.

  3. Nema vise protesta, sad je bitnije prvenstvo, a za posle …videćemo.
    Ovce, to smo mi.

  4. Protest svakako treba nastaviti ali na drugaciji nacin. Za pocetak nemojte voziti automobile mesec dana. To je efektnije. Kolicina novca je najbolji korektor prilika jer sve menja. U ovom slucaju vi cete imati vise para a drzava manje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.