Vranjance koji se greju na pelet „ohladila“ nova cena od 300 evra po toni

Ostavite komentar


  1. Tona peleta jednako kubik i po bukovine (bukva ima tezinu od oko 650-700kg po kubiku.
    Znaci, da se samelje kubik najskuplje ogrevne bukovine (a pelet se radi od bilo cega – drvnog otpada, strugotine, sumskog otpada, svih vrsta drveta) ne bi kubik peleta treba da premasi 100 evra po kubiku jer mu je proizvodna cena max. 50-60 evra po toni…

  2. Da postoji pravda i da trzisna inspekcija proveri kvalitet peleta . Sve proizvođače čiji pelet ne zadovoljava propisani kvalitet debelo kazniti!

  3. U mom kraju na Zvezdari svi ulozili u kotlove i pelet zbog manjeg zagadjenja a onda Andrej Vucic bacio sapu na pelet i vestacki digao cenu sa 175 na 310 evra….

  4. Uvek me ovakve vesti asociraju na gas. Uvedite gas u domove, prvo je cena priključivanja bila dranje. Sad kad je dosta ljudi uvelo, dizi cene. Isto i sa peletom

  5. Kupite kukuruz u zrnu mesate 60:40 i ustedite. 400kg kukuruza je kao kubik drva tako se grejalo 93…itd itd

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.