Vučević: Najbolje bi bilo srušiti Spens i izgraditi manji

Ostavite komentar


  1. Jasno je valjda svakome da svi ti megalomanski objekti kao recimo SPENS, Arena itd. nisu profitabilni. Oni sluze samopromociji politike a tek rusiti ih pa graditi manje je necuvena glupost pa ko god da je to izjavio. Rodilo se i treba ga ljuljati a ako politicari iz grada Novog Sada ne znate kako onda treba da date ostavke pa ce doci oni koji znaju! A vec ste se pokazali sa novom autobuskom stanicom na celu sa Gojkovickom!

    1. SPENS je građen samodoprinosom i rušenje može samo u referendum građana Novog Sada.
      Ovo je igra da se obezbedi građenje hotela u okolini koji građanima neće služiti. Uostalom SNS gazduje ovim objektom i umesto ovakve konstatacije treb pozvati na odgovornost rukovodeće koji su očigledno zaštićeni partijskom knjižicom a gubitke samo prave. Demokrate i pre njih SPS i Radikali ništ anisu bolji bili – za vođenje ovakvog objekta treba ozbiljna struka a politika to ne dozvoljava.

  2. Naj lakse je rusiti…pa opet ruku u djepove gradjana!
    Trebamo razmisliti koga postaviti da rukovodi objektom????
    Coveka koji zna i ume da iskoristi ono sto imamo na pravi nacin ,a ne stranacki deliti fotelje nesposobnim i nezainteresovanim ljudima…
    Da li se Vucevic pita koliko je vrednost Spensa …
    Komentarise o svemu kao da nam pada sa neba …a znamo da je u jednom trenutku rukovoctvo Spensa podiglo toliko cene zakupa lokala po m2 da su mnogi zatvorili svoje objekte,koji su sad prazni!!
    Da li je taj potez rukovodstva Spensa opravdan???
    Ko i zasto ima interes da sve unisti polako i postepeno!!!

  3. K’o sto je onomad kamiondzija iz Trebinja govorio :“sagradicemo mi lepsi i STARIJI Dubrovnik..“,tako i sadasnje „kamiondzije“ pricaju !! Nemogu oni da dobace dalje od toga !! Buzdovani !!!!

  4. Ma da… Štaće sadržaji… Lepo galens to sruši i za uzvrat dobije besplatno zemljište da napravi stanove! Kakva ideja, genijalna! Šta ima veze jes da nisu baš po svim gradjevinskim propisima, al neka… Lepo se to izreklamira i proda se ko halva 🙂 Šta će nama sportski sadržaji.. To ionako podseća na komunizam…. Ma treba i parkove izbetonirati, da se deca en povrede il još bolje napraviti zgrade 😉

  5. Kako ivaj vodi Novi Sad, na mjestu SPENS-a bi nikao još jedan trgovački centar. Ovakvog javašluka i urbanističkog nereda, u ovom napaćenom gradu je bilo 90-ih, dok je vladao njegov tata i Vojini čistokrvni radikali.

  6. „Није крив воо зато што је појео комшији купус, већ власник вола. Какав газда такав и во.“ Очигледно је да је господин Вучевић „девојка за све“, у све се разуме, од цеви за топловод, архитектуре, дизајна, пројектовања, економије. Није он крив што је свезнајући.

  7. Vucevicu, taj SPENS su gradili svi novosadjani. Naplacujte redovno kirije, vodu i struju od zakupaca, pa nece poslovati sa gubitkom. SPENS cete dati nekome za tepsiju ribe. Znate vi, a znamo i mi pojedini. Lokale ce Vam navodno otkupiti, ali ispod trzisne vrednosti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.