Vučić: Ako gas poskupi na 4.000 dolara za četiri zimska meseca potrošiće se pola budžeta Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa vi gosin Predsednice onomad kao razgovaraste telefonom sa Putinom, a on vam kao obecao najnize cene ? Odakle sad te novotarije od vas ?

  2. Pa zar se ovaj nije hvalio da je sa Putinom dogovorio nisu cenu gasa u zamenu za sankcije?

  3. Što se ti šefe brineš. Razgovarao si sa Putinom sve si sredio, ili… možda nisi?

  4. Cenu gasa plaćaju krajni potrošači, pa ne vidim kako će to koštati državu.

  5. Pa sta bi tek bilo da smo uveli sankcije rusiji.. Ovako imamo najjeftinije gorivo i struju u regionu .. Razliku u ceni nek doplate penzioneri i glasači SNS-a

  6. Predsednice podeli vaucere za ogrev jer ide teska zima pusti letovanja to je luksuz ogrev je otisao u nebesa pomogni narodu 80 eura metar drva

  7. Što bi svi plaćali nečije bahaćenje. Cena za krajnje korisnike ekonomska, uz minimalna zahvatanja države i tačka. Ovako moj komšija ima porodični vozni park od milion €, a njegova firma dobija gas po povlašćenoj ceni. Dati pare njemu, a ne penzionerima i prosvetarima. I potrošnja struje će takođe ozbiljno pasti ako cene budu bliže ekonomskim. Manje bahatih, više štedljivih.

  8. ti bre nisi u vinklu!!!Ja glasao za tebe jer izobeca med i mleko posle izbora a sad se desi potop.Gladujemo i sad a kako mi se cini uskoro pocrkacemo od gladi.Molim te bezi u Rusiju spasi Srbiju.

  9. Nije strasno ako potrazis pomoc od lekara.Kao predsednik mozes preko veze da ne cekas red.

  10. Nekako mi lakse jer nisam glasao za njega a dobi pre mesec dana Hrvatski pasos pa put pod noge.

  11. Ako je moj otac penzioner poceo da ga mrzi to je dobar znak da je Vucku kraj…na zalost trebalo mu puno vremena ko i sto zamrzeo Milosevica al tek posle 10god…bolje ikad nego nikad

  12. Pa koga bre ti lažeš više?! Kaže, građani plaćaju 40-41 evro megavat struje. Ja trošim oko 800 kw mesečno i račun mi je 9500 din =80 evra. Znači 1 Megavat cirka 100 evrića!

  13. Otkud sad da poskupi gas nisi li Aleksandre dogovorio Sa vladimirom da bratska Srbija I’ma najnizu cenu gasa.

  14. Šta bi sa dogovorenom cenom gasa? Šta bi sa obezbeđenom naftom? Zašto se uvozi struja? Kada će odgovarati oni koji su doveli do propasti EPS-a? A,da veći deo su predizborne bajke,a ostalo su posleizborne bajke. Šta bi sa ekonomskim tigrom? Nešto se olinjao.

  15. Šta ste taki , udarili na najslabijeg, predsedniče reci im onu brnabićkinu : ne može i jare i pare….

  16. Bus mladji rece,ko laze da uziva da se tusira hladnom vodom,laze i sve ostalo.Ne znam sta je bio okidac ovom našem ,pa bezocno laze i ne zaustavlja se.

  17. Ako nisi sposoban da posao obavljaš što si se kandidovao uopšte. Znaš koje ja probleme imam na poslu, al ne pišu novine o tome? Mnogi i nemaju posao.

  18. Ovi će nas za „primer“ potopiti i to nije uopšte upitno ni sporno! Neverovatno je da Vlada Srbije ništa ne čini na povezivanju gasovodne mreže Srbije sa ostalim susednim zemljama, nego sve stoji?? Celu 2022 se preganjamo oko toga odakle može da se vrši dobavljanje gasa i nafte ali ništa, niko ništa ne čini samo se priča! Namerno ili slučajno, pitanje je sad??

  19. Pa šta ako poskupi i ode pola budžeta do zime će se od naroda radnika penzionera nakupiti po zakonu u budžet i biće pun budžet pa se može sve platiti gas i drugo

  20. Veliki vođa bez blama priča koliko je upropastio državu i privredu. Čeka se samo još da potpiše nezavisnost Kosova i Metohije i da pobegne iz države…

  21. Pa presednice dati za vaucere 34 miliona eura u ovakvoj i predstojecoj krizi
    Sta reci a ne zaplakati

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.