Vučić: Beograd će 2028. imati metro, važno povezati ga što pre sa Prokopom

Ostavite komentar


  1. Да ли ће нас бити 2028. и у коликом броју, или ће возови метроа да се „возе“ празни? Мислим да ће сви који могу отићи из Србије до тада то и урадити.

  2. I sta cemo sad, ko bre ovo moze vise da slusa. Pa prokop se gradi vise od 40 god, obilaznica oko beograda vise od dvadeset a on lupeta. Pogledajte na sta lici kula u bg.na.vodi kao izgazena plasticna flasa, to je on sanjao, sacuvaj me boze njegovih snova, vidi se sta je napravio od nas.
    Pogledajte vec dve god.kako je izgoreo kineski trzni centar, sve stoji , niko nista ne preduzima, pravo ruglo a ekonomski tigar cuti.Da bi to doveli u prvobitno stanje morsce opet da uzmu kineske kredite.

  3. Pre neki dan priča kako nas čeka najteža zima, da neće biti hrane i grejanja, a sad priča da se projekat metroa od 5 milijardi evra nastavlja po planu. Znači, država nema para za grejanje i hranu, ali ima za metro. Dobro je da se znaju prioriteti.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.