Vučić: Cene goriva od 20 časova idu u rikverc, od sutra deset dinara jeftiniji benzin i dizel

Predsednik Srbije u vanrednom obraćanju

Ostavite komentar


  1. Gde smi ijedno ministarstvo nsto da uradi dok sef sekte to ne odobri. Zato se i cekalo „obracanje“ da prosiri zvalavanje

  2. Još jedan pokazatelj da je ova zemlja propala skroz, da im predsednik kaže kolko će da košta gorivo, jel ima neko sa završenom bar srednjom školom da može sam da predje ulicu a ne da ga ovaj drži za ruku. Propast

  3. Znači, ovi više ne smeju ni cenu goriva da objave dok njega ne pitaju. Čeka se njegova KZŠ da bismo saznali cenu derivata. Privatna država.

  4. A na sajtu ministarstva trgovine dizel 202 a benzin 180. Koliko ja znam da računam to nije manje 10 din

  5. Glasali ste gledajte. Ajd, recimo da je bilo jedno 200-300 hiljada falš glasova, ali opet je to svakako veliki broj. I sad kad je sve prošlo kreće da nas sve zavitlava. Odnosno nastavlja

  6. Hej! Čuj stari, jel može da bude cena oderivata niža? Može! Itekako. O, hvala vam. Ne Valtere, zadovoljstvo je samo naše.

  7. Kršenje zakona tipično za Vučića. Svi koji su kupili gorivo od 15-20 h treba da tuže.

  8. Auuu! Znači, odsad moram da imam pri ruci štopericu? U 20 časova, nula minuta i nula sekundi menja se cena goriva – start!

  9. Vučić reče 10 dinara ide dole cena evro dizela od danas….a na pumpama spustili za 2 dinara…sve lopovi i lažovi.

  10. Kakva prevara naroda…reče 10 dinara jeftinije!!! A ono 202 dinara 1,9 dinara spustili cenu.Predhodne nedelje kad su rekli 10 dinara poskupljenje…ispoštovali su odma i podigli cene za 10 dinara.Lopovi,dokle ćete da pljačkate ovaj narod?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.