Vučić: Minimalac od naredne godine 35.027 dinara, građani u ponedeljak dobijaju 30 evra

Ostavite komentar


  1. „Mi smo doneli odluku da minimalna zarada bude povećana za 9,4 odsto. Taj minimalac iznosiće 35.025 dinara. To je oko 115 odsto povećanje nominalno. Kakvo povecanje od 115% NOMINALNO??? U odnosu na sta cemo se toliko obogatiti? Zato sto je NOMINALNO nasa plata u bunaru vec godinama, jer su fiksirali potpuno nerealan kurs prema euru. Ko su MI? I na kraju ko je ON da odlucuje o minimalnoj plati, kada mu to nije posao?

  2. Za sada smo izdržali ove talase kovid krize i nismo to ozbiljno osetili na polju ekonomije.

  3. Dobro, imamo mali deficit i to je za pohvalu svakako, samo se molim da nam Putin pomogne oko cene naftnih derivata.

  4. Ovako se bori za Svoju zemlju i svoj narod! I u najtezim vremenima kada vlada velika energetska kriza u Evropi, mi cemo imati povoljne energente, ostvarujemo rast plata i penzija.

  5. Sreca, sreca, radost….jupiiii…. Do tada, imajuci u vidu trend poskupljenja, za taj minimalac, moci ce da se kupi 25 odsto manje artikala nego danas.

  6. Napredak je uočljiv u svakom segmentu naše države, pa je logično da i minimalna zarada poraste i verujem da će sledeće godine taj procenat povećanja biti još veći.

  7. Kada imamo stabilnu ekonomiju pored svih udaraca koje smo zadobili usled Covida-19, minimalac se povecava, bravo za vladu!

  8. Interesuje me sta ce tada moci da se kupi za 35.027 dinara, koliko ce biti rezije, struja, benzin.

  9. Predsednik ocigledno koristi svaku priliku da glumi deda-mraza koji gradjanima licno daruje poklone i lepe vesti.
    Zar nje bilo normalno i ispravno da ovakve vesti budu objavljene na recimo drzavnom dnevniku, nego bas upravo predsednik licno, kome to uopste nije u opisu posla. I jos se hvali da ce on licno da urgira kod putina.
    Jadno, bedno, odvratno, nisko, pateticno i bljutavo.
    Predsednik je 0,0 od coveka.

  10. Pa bravo 290 evra min. Plata kog ekonomskog tigra. Eee sada da pogledamo cene hrane, lekova, odjeće, obuće , komunalije, stanarina i Dr. Osnovne životne potrebe. Ko nema kašu umesto mozga sve mu je jasno.

  11. Predlažem sapatnicima na minimalcu, da se odreknemo povećanja da mogu taj novac da stave u neki fond za zločince pa, kad sutra puste onog finog patriotu, koji je ubio premijera Đinđića, taj novac damo nečijem detetu i nekim velikim patriotama da ubici kupe kola, stan i daju koju desetinu hiljada stranog novca za sitan trošak. To bi po meni trebalo da postane tradicija, kad se radi o ubicama državnih funkcionera, da znaju da ċe se neko brinuti o njima po izlasku sa robije. Sa ovim cenama, nama s minimalcem, par hiljada nije ni za skroman doručak i smatram da nije u redu da mam se podsmevaju sa dvadesetak evra „povećanja’.

  12. Hvala „gospodaru neba, zemlje i podzemlja“…!
    Mnogo nas je „zadužio“…!
    Mnogooo…!!!

  13. Živko!
    Ovako ti živko i ostali botovi po zadatku lupetate!
    Brojke,brojke,brojke….davanje socijalne pomoci ,jer je preCednik non stop u kampanji!
    Posebno je zabrinut za ,,najnapredniju,, kategoriju društva i ,,buducnost Srbije,, penzionere!
    Da bog da ti vučicu i cela tvoja klika uživali u ,,blagostanju,, kao prosečan Srbin!

  14. Struja 3.500 din.
    Informatika 11.000 dinara
    Mobilni x 2 3.000 dinara
    TV + internet. 3.000 dinara
    Plivanje 1 dete. 3.000 dinara
    Engleski 1 dete. 2.000 dinara
    Sport 2 dete. 2.500 dinara
    Gorivo 9.000 dinara
    Dnevni trošak 1000 x 30 30.000 dinara
    Hrana i sredstva za ličnu higijenu 40.000
    dinara
    Plata 80.000 dinara
    Penzija porodnična od pokojne supruge 29.000 dinara
    Kad platim mesečne troškove , od ostatke plaćam porez na imovinu , školska obezbedjenja , „besplatno školovanje“ , registraciju vozila , nove kućne aparate , odeću i obuću , more , bioskop i film „Toma“, majstore i još tri lepe p.m..
    Predsedniče obesi se .

  15. Glasajte i dalje za ovog finog čoveka da i dalje budemo u vrhu Evrope po standardu, sa predsednikom koji je ubedio Albance i svet da moraju da stavljaju nalepnice na vozila registrovana u Srbiji van APKIM, koji može da, po potrebi zapreti KFOR-u, i koji se uporno bori protiv dugogodišnjeg kriminala u svojoj partiji. Predsednik se devedesetih borio za prava Srba u Hrvatskoj i Bosni i stalno je pobeđivao. Uvek govori istinu. čak i kada je obećavao da penzije neće da se smanjuju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.