Vučić na Instagramu objavio da je jutros nenajavljeno obišao radove na Beogradu na vodi

Ostavite komentar


  1. Investitor obilazi svoje gradiliste, nista cudno… Investirao nasim parama naravno, a profit ce da zadrzi jer vidite da se bas trudi, obilazi, brine!

    1. Vidis kakav je Vucic predsednik. Poslusan i koopetativan. Kad mu gazda kaze odma da si doso on dotrci. Kakav Andricev venac, kakvi drzavnicki poslovi. Dojava je hitna.

    2. Kakav drugi konentar od onih koji su podrzavali ono ruglo i smetliste na obali Save.

    3. nenajavljeno uz direktan prenos : ) . Celo jutro je išlo na svim režimskim medijima najava da će to prenositi uživo. Dakle cela Srbija je znala ali to je ipak nenajavljeno : )

    1. A oblakoderi u Abu Dabiju, Singaupur i u drugim metropolama ne podsećaju na tja simbol iako imaju po 100, 200 i kusur spratova, već samo ova gradjevina?

  2. Ništa ne fali Vučiću da ranije ustane i obiđe radove na izgradnji Beograda na vodi, a ne neko drugi da mu soli pamet.

  3. Je l on siguran da su to radnici-građevinci, pošto su tako brojni, pre bi se reklo da su noćni čuvari! A i šta ima zorom ranom da obilazi gradilište? Građevincima je radno vreme od 7..

  4. Dobro je znano da je Vučić ranoranioc, a put ga je naveo da obiđe radove na izgradnji Beograda na vodi.

  5. Bez igde ikoga oko sebe, Vučić se dao u obilazak radova Beograda na vodi i uveri se u pravo stanje napredovanja izgradnje Beograda na vodi.

    1. Opa, modna inkvizicija, sad nalaze manu i čak i tome kako se oblači? Najbitnije da mu se nadje zamerka.

  6. A šta je sa onih 20 „pretorijanaca“ i odeljenjem snajperista koji su „nenajavljeno“ obavešteni da treba da se postave da štite „vođu“
    „koji se nikoga ne boji“ i koji čak mora da angažuje srpsku „policiju“ da ga „napadne“ u Srebrnici

  7. Aleksandar Vučić u šetnji nezvanično obišao radnike koji vredno rade na kuli koja će biti ponos Srbije i Beograda . Obavio nekoliko razgovora.lep gest nema šta.

  8. I, gde su majstori? Osim ovih plaćenih da se slikaju sa predsednikom? Bolje da se najavio…

  9. I moja baba Miladinka je jutros obisla radove u “Beogradu na vodi“ ali se razocarana vratila kad je shvatila da je ceo zivot stedela ali da nema dovoljno novca da kupi ni najmanji stan.

  10. Finansijska konstrukcija ovog Projekta jednostrano favorizuje privatnog partnera koji osim znanja nije nista investirao ali za znanje se u svetu nigde ne placa koliko je to platila Srbija.

  11. Aleksandar Vučić je jutros ponovo iznenada obišao radove na Beogradu na vodi koji teku uhodanom procedurom. Popričao je sa radnicima, kontola je uvek bila dobra stvar bez obzira bila ona neformalna ili formalna, posao se mora završiti na vreme.

  12. Previse nas obavestavate o aktivnostima dragog nam Vucka. Nadam se da nije u najavi neki vas prelazak u sns-ovski blok.

  13. Zasto nasilno uteravate u mozak citalaca Danasa privatne bahanalije vucic aleksandra ?! Zasto cenjeni Danas to radite ? Za koga to radite ? Bas me zanima da li cete da cenzurisete posto ste poceli ucestalo ?

  14. Braco ne gubi vreme,. Kraj nam je došao. Hvataj avion za Ženevu. I Vučela je zbrisao.

    1. I ja cu v vama, ali bukirajmo za Moskvu, kod pok.tetke Mire Marka.. Pozurite, i Milo je mislio…..

  15. Kolika vam je apanaža a povodom svakominutnog izveštavanja kada je dotični i srao. Zeznuli ste Pink, naravno kad ste videli koliku lovu mažnjava.

  16. Neka lazovi iznose laži, ali nas ponos Beograd na vodi je ponos cele Serbije i zato predsednik Vucic pomno prati radove jer našem Beogradu divice se ceo svet.

  17. Mora da su Arapi nezadovoljni brzinom izvođenja radova pa su tražili da svakih pet dana proverava broj radnika na gradilištu i dinamiku radova.

  18. Najbitnije da radovi idu po planu, i da će Beograd na vodi uskoro dobiti svoj konačni izgled.

  19. А зграда „Метрополитен“ касни 6 месеци! То ти нису рекли Вуче Мали!?

  20. „Beograd na vodi“ je projekat koji Srbiju čini jos lepšom i modernijom državom. Mnogi turisti će nam pozavideti i poželeti da dođu i obiđu ovaj velelepni objekat, koji će postati novi simbol naše prestonice.

  21. „Beograd na vodi“ je projekat na kome radi ogroman broj ljudi, koji postaje atrakcija za sve veći broj turista i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što služi na ponos celoj našoj državi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.