Vučić najavio ekonomski bum, a industrijska proizvodnja u padu

Zvanična statistika negira tvrdnje državnih i lokalnih zvaničnika o niškom investicionom preporodu

Ostavite komentar


  1. Ako su ovo sto ste naveli FABRIKE onda sam ja Tesla, nema tu ni F od fabrika to su samo hale za smestaj radnika, koji tu seku i spajaju kablove ili siju vec dizajnirane i iskrojene modele. Sav materijala se donosi u kutijama u te hale a radnici od alata imau samo kombinirke i makaze. O plati netreba ni pricati 200-250 e. a subvencije koje je vlada dala OBROMNE. To je VELIKI USPEH OVE , nesposobne vlade.

  2. Eeeeee, šta je sve u poslednjih 6 godina vučić nalupao i šta je sve najavljivao! Šta vredi kad su Srbi neopisivo glup narod.

  3. Dobro kaže Lane jutros na N1: Zato Vučić nije za mene, on je za Lazu!

  4. Srbija se polako oporavlja od razaranja „elite“ koja je harala i radila šta i kako je htela, možda ne brzinom kojom smo svi očekivali, ali ide na bolje.

  5. Pa ekonomski bum moze biti u bilo kom pogledu, ne samo u pogledu industrijske proizvodnje.

  6. Nis je postao regionalni centar, Vucic je doveo 6 fabrika, smanjio broj nezaposlenih i ucionio ga privlacnijim za investitore!

    1. Ti si zadojen stranackim neznanjem i sveosptim ludilom, koje izaziva slepilo kod SNS-ovaca.Zato bulaznis i pises ono cega u stvarnosti nema.

  7. Vučić svojim radom, zalaganjem i dovlačenjem stranih investitora je učinio ovu zemlju produktivnijom i bolju za budućnost!

  8. Narod i dalje ocekuje da mu nesto padne sa neba, kad zavrnete rukave i pocnete da radite a ne da sedite i cekate neciju pomoc, svima ce biti i ekonomski i bum svake druge vrste.

  9. Iz prve ruke. Ćerka mi radi u Šivon plata 30 hiljada a supruga do skora je radila u Benetonu plata 24 hiljade a potrošačka korpa oko 68 hilljade…..Pametnome dosta… Uslovi rada nula, tu gde rade tu se jede,presvlači. Inspekcija nikada ne dolazi da radi svoj posao…..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.