Vučić najavio nove mere za podsticaj nataliteta i rekonstrukcije porodilišta u Srbiji: Koliko će se novca dobijati za prvo, a koliko za svako naredno dete?

Ostavite komentar


  1. Kroz ove inicijative, Srbija pokazuje predanost očuvanju i jačanju demografske slike, što ima daleko snažne implikacije za budući razvoj zemlje.

  2. Svaka cast za podsticaj.Ali recimo ja ima troje dece. Trece dete nece da prime u vrtic. Dali je to zbog toga sto je za trece dete besplatno ili stvarno nema mesta kako kazu.Inace u Lapovu kazu da je sve puno.Ajmo malo da radimo na tome da se vrtici prosire i da se prime jos vaspitaca.

  3. U tretnutku kada se odrzavaju protesti protiv akuserskog nasilja ..cini mi se da je prica o natalitetu malko degutantna

  4. Koliki je natalitet bar je na papiru veliki ….inače skoro svugde je mortalitet 3 puta veći nego natalitet.

  5. On posebno panetan nije, ali odlično zna, koliko je ovaj narod kratkog pamćenja i potkupljiv, koliko mu je uprkos svih bajki o moralu i duhovnosti novac mio i drag. I sam je takav, i masa se u njemu prepoznaje…

  6. Protest u Sremskoj Mitrovici zbog akušerskog nasilja – dva sata kasnije: nove mere za podsticaj nataliteta i rekonstrukcije porodilišta u Srbiji. Neko veruje u to?

  7. Gospodine presednice vidi se da su tvoja obecanja za natalitet jedno kratna pomoc sto tebi licno podize rejting a prava stvar za potsticaj nataliteta je gospodine da se da deciji dodatak minimum od 150 do 200 eura MESECNO sve do osamnaeste godine e to je jedini nacin da se povecava natalitet gospodine a ne blic pomoc i to za svako dete bilo da su roditejli imucni ili ne

  8. A koliko para daje za decu koje više nema???
    Ribnikar, Dubona, Malo Orašje, Maricina ćerka i mnoga druga deca!

  9. Otvorite arhive da se sazna gde su deca koja su ukradena u porodilistima , davani drugi idenriteti a onda prodavani preko nasih ambasada / konzulata a sada preko privatnih agencija udbaske dece po Skandinaviji , Americi , Kanadi , Izraelu…….

  10. Bolje da se ne hvale sa natalitetom znamo kakav je ..ako imaš neki problem sve moraš plaćati i to privatno ….Kako se kaže …da nisam nikad bio toliko siromašan da nisam mogo obecati…..

  11. Zasto Danas mora da objavi gomile botovskih komentara.
    Sloboda govora je jedno,
    A njihova agenda nesto drugo

  12. Znam da Danas nije Informer (daleko bilo, pu), da jeste, ne bih bila ovde, ali baš i ne morate da preterujete sa objavljivanjem komentara ovih bezmozgovića. Komentar je, valjda, nečije mišljenje, a ove botine, plaćene našim novcem da to rade, kuckaju po ceo dan ono što im je rečeno da pišu, mada im ni nalogodavci nemaju bašmnogo pameti. Pogledajte samo bljuvotine kao što je ona koju je napisala izvesna Sara, fuj.

  13. Hitler je davao za trece dete, ali redovno, svakog meseca i to onim majkama koje su bile losijeg materijalnog stanja. Jos da uvede orden Majcin krst ( pravoslavni), pa da nas bog vidi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.