Vučić najavio popuste za vlasnike penzionerskih kartica

Ostavite komentar


  1. Napišite kolika je plata vozača hitne na lokalu i na koji način da prehrane porodicu a ostalo da ne pominjemo.Svaka čast sestri i doktoru ali i mi smo deo tima ali izgleda samo dok se radi.

  2. Pre svega, iako mesecima unazad najavljujete NOVE PENZIONERSKE KARTICE, kao da je nesto nedostajalo starim, A JOS UVEK VELIKI BROJ PENZIONERA NIJE IH DOBIO IAKO SE PRIJAVIO PRE NEKOLIKO MESECI. Dakle, o kakvim popustima pricas sramoto jedna? Na vasim renoviranim prugama imamo cesta iskakanja vagon sa OPASNIM MATERIJAMA I CAK SMRTNE SLUCAJEVE bez icije odgovornosti!?!!

  3. Izvinite, penzioner sam, nemam nista protiv popusta, ali odakle to da o tome odlucuje Predsednik? Diplomirani pravnik, po funkciji treba da je pre svega zaštitnik zakonitosti, prava i poštenja a od sveg tog ništa nije ali je tu da nam maše šarenom lažom kartica i popusta pred izbore. Ne znam, možda nekog i prevari. Mene neće.

  4. se opsesivno bavi ciframa novca i to populisticki plasira svakodnevno.Šibicar,što bi rekla jedna pametna gospodja.

  5. Ajde što je neko uzeo ogromne pare da penzionerima štampa nekakve kartice za popuste u Babušnici, za šišanje kućnih ljubimaca, u iznosu od 2%, ili za posete izložbama koje su uvek bile besplatne, nego sad hoće i studentima da štampaju kartice. Da je ovaj najbolji student BU ikada studirao, znao bi da su studenti dokazivali svoj studentski status pomoću jedne knjižice koja se zove „index“. Ako već zamajava „bake i deke“, studente vala neće.

  6. Да Бог да и ти добио карту,али за Пакао.

  7. A zasto imate ministarku zdravlja oa nju priupitajte ovaj civek zivi u nekum tabelama a kiliko gid da su rasle plate i oenzije inflacija ih unaored pojela.Zna li on da nema vc papira uspit 300 din a to je za neke odavno luksuz

  8. Sve mi ovo sto Vucic prica pred izbore lici „Ne lipsi magarce do zelene trave“.Iskreno ja mu nista ne verujem.

  9. koliko si pružnih šina izvadio da vozovi uopšte neidu, a išli su 50 i više godina.O čemu ti pričaš, ako narod u to veruje onda i zaslužuje da ga ti vodiš.Samo oni što imaju mozak ispaštaju zbog onih koji ga nemaju. Nakaradno sve.

  10. Ја би Вучићу,најрадије дао карту за Пакао,ако би га и тамо примили јер он би и Пакао покварио.

  11. Kakve sve gluposti,kartice trice i kucine i maltretiranje ovih jadnih penzionera da kao prosjaci trckaraju od radnje do radnje nebi li ustedeli koji dinar.Vec mesecima pricate na sva zvons o tim karticama i povecsnju penzija koje su cene vec davno premasile i obezvredile.Dajte vi nama penzije dostojne Coveka,a ve uzmite penzionerske kartice pa strapacirajte od radnje fo radnje i vozite se popustom..
    Kako vas bre nije sramota.
    Mi nemamo za osnovne potreba a kamoli negde da putujemo ..
    Jad i beda.

  12. Дајеш помоћ од 20хиљада овима што имају 100 и више хиљада уместо да тај новац усмериш овим јадницима са 20-30хиљада рсд,срамота.

  13. Na sve moguće načine bi da privuku penzionere da uzmu te kartice.Koji procenat penzionera ima mogućnost da putuje negde.Taj koji ima para i zdravlja da putuje po svetu ne znači mu mnogo tih 10 %.dok najveći deo nas nema ni za osnovne potrebe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.