Vučić najavio povećanje penzija sledeće godine 18 odsto

Ostavite komentar


  1. Prazna i lazna obecanja ovoga coveka ostaju kao i uvek do sad, prazna prica.

  2. Lično imam utisak da je u našem društu bitniji tuđi život od sopstvenog, bitnije šta je pisao NJegoš nego Dositej. Šta pevaš – to i živiš.

  3. “ Lipsi magarce dok trava ne poraste “ . . . banatska narodna poslovica

  4. Super . Samo od kojih para , prodajom dela EPS, pocetkom rada Rio Tinta, dizanjem svih nameta, osim mizarne rudne rente kojim se stite strani investitori

  5. Oni od danas pa dogodine pokradose sve zivo po milijardu posto ulje otislo preko 100% gorivo preko 100% a narodu dogodine 18% pa koga vi zajebavate.

  6. A vec sad je sve poskupelo 30-50% od pocetka godine. Hrana, lekovi, komunalije, gorivo….A koliko ce tek otici do kraja godine?!

  7. Evo jos samo godinu i bice bolje, 12 godina laze i mulja. Srbija u svojoj istoriji nije imala lazljivog predsednika. Ovaj je za naucno ispitivanje. Ko ce da to doceka, cene duplirane a on lupa za slwdecu godini. Banda napredbih radikala

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.