Vučić: Nova radna mesta za Nišlije

Ostavite komentar


    1. Mare, Ti si car. pa ovoliko izrečenih gluposti sa toliko malo reči , ne bi pošlo ni Vučiću za rukom. Kakav napredak osim Napretka iz Kruševca, koji ne napreduje. Sve uništeno i pokradeno. Kredfiti na sve strana a kinezi sve brojniji. Uskoro ćemo biti kineska provincija – najsiromašnija.

  1. Od kad je Vucic na vlasti cak je i drzava u suficitu, sto se kod prethodnih predsednika nije bas to desavalo.

  2. Ja mislim da je bitno da Srbija ulaže u siromašne krajeve zemlje, što na severu što na jugu a i na istoku dabome.

  3. Možda ΛV obezbedio svojoj deci sjajnu budućnost, u to ne sumnjam_ Većina roditelja u Srbiji svojoj deci ni približno nisu obezbedili to. Mnogi roditelji ne obezbeđuju svojoj deci ni parče (h)leba. Ima i krivica roditelja za to, a za kriminal, lopovluk, uništavanje privrede ti roditelji, ama baš, ništa nisu krivi, a deca, s druge strane im ispaštaju. Kada će snova roditelja, uz pomoć ΛV, ispune osnovne želje deci, da ne budu ovoliko gladni i goli. Čuće se, ako svevišnji omogući!

  4. 1.100 нових радних места, 1.100 породица сигурно у своје сутра, мало ли је?

  5. Спроведене су болне и тешке мере и реформе након којих је динар постао стабилан, јавни дуг смањен на 47% БДП, остварен суфицит у буџету, а све то довело у свим деловима Србије.до градње великог броја фабрика и запошљавања хиљаде радника.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.