Vučić predstavlja ekonomske mere, ipak, u utorak 31. marta

Iako je najavljeno za danas

Ostavite komentar


  1. Nije mu dobro? Šta će to biti da ga ne vidino još dva dana? Možemo da se zbunimo i da zaboravimo ko je predsednik?

    1. Prijatelju ne brini, tu je on, bdi nad nama. Večeras će da ga rešeta Jovana Joksimović na Prvoj.

    1. U zatvoru, zbog lažnog predstavljanja kao predsednik vlade. A ne, čekaj, to sam ja samo sanjao…

    1. Hvala ti Vučiću na brizi. Pošto si i sva prethodna obećanja da ćeš spustiti poreze i doprinose na zarade, porez na imovinu (koji si od 2014. do danas digao mojoj firmi 790 odsto), ukinuti akcizu na struju koju plaćamo od 2015, smanjiti broj neporeskih nameta privredi (moja firma ih ima 49 mesečno), tako lepo „ispunio“, ja sam moju firmu zatvorio. Radnicima sam unapred isplatio zaradu za mart mesec i ne pada mi na pamet da u ovakvim uslovima radim u drzavi koja ima neodgovornu i bahatu vlast i da svakog meseca trljam glavu kako da obezbedim prihode za sebe i još 12 zaposlenih. Posle svega, dosta je.

  2. To je zadnji dan kad privatnici mogu da plate dazbine za predhodni mesec , drugim recima vi Nama pare Mi vama (malim slovima) obecanje , a vase pare iskoristicemo za plate u javnom sektoru , a za vas Nas bas briga

    1. Tako je! Pomerice on mere jos par puta pa ce možda u junu izaci sa nečim epohalnim. I sa masovnim testiranjem je poceo kad je najavio…

  3. Izmedju ostalog je i doktor ekonomije.Od babice do astronauta.Niko ,niko kao ja.
    I niko i nikad kao JA.

  4. Na osnovu kojih ovlascenja ?????Ahaha…ahahaaa…Srbija i zakon, ahahaaa…mora da ce pored njega da sedi onaj fikus od ptedsednija vlade,pa ce da bude…jel tako Ana…jel tako Sinisa a oni ko konji mkate gkavana ahahaaaa…Neka,neka,ja bih voleo da nam bude jos sto puta gore,gladau bagro srpska,glaassaaajjj pa onda uzivaj sa ovom bagrom.

  5. Mere je sastavio Ministar privrede Boske.
    M1. Vinjak 2x
    M2. Predjelo
    M3. Pomfrit i treci vinjak

  6. Na osnovu kojih ovlascenja ?????Ahaha…ahahaaa…Srbija i zakon, ahahaaa…mora da ce pored njega da sedi onaj fikus od ptedsednia vlade,pa ce da bude…jel tako Ana…jel tako Sinisa a oni ko konji mlate glavama ahahaaaa…Neka,neka,ja bih voleo da nam bude jos sto puta gore,glasaj bagro srpska,glaassaaajjj pa onda uzivaj sa ovom bagrom.

  7. Sad će „veliki stručnjak“(kao Putin u Rusiji),da objasni šta treba da radi privreda.Valjda su njegovi „doktori“ nauka izgubili poverenje!

  8. Nastavlja kampanju,nema on nikakav program! To sto bude dramaticno iznosio ima za cilj ocuvanje gole vlasti! Na lecenje!

  9. Bilo bi logicno da se ekonomskim merama u drzavi Srbiji bave ekonomski strucnjaci kojih nadam se ako nisu nestali glavom bez obzira iz “uredjene“ drzave Srbije, umesto onih koji nemaju ni dana staza u istoj.Ne treba da cudi jer je u Srbiji moguce da vozac i magacioner i ne samo oni, preko noci postanu zahvaljujuci partijskoj pripadnosti sposobni da obavljaju vrlo vazne funkcije u drzavi Srbiji..Sve to govori da je u uredjenoj drzavi Srbiji sve moguce ako posedujete odgovarajucu partijsku knjizicu,a obrazovanje i sposobnosti uopste nisu bitni.Savet Aleksandru Vucicu je da u vezi ove vrlo slozene ekonomske teme obavezno konsultuje ekonomske strucnjake i njihovo strucno misljenje obavezno uzme u obzir.

  10. Ovo je veoma odgovoran posao,pa je bolje dobro razmisliti pre nego sto se nesto uvede.

  11. Nas predsednik je veoma savestan covek i kad god nesto radi on radi samo za dobro njegovog naroda.

  12. Ovo su veoma ozbiljne mere pa je potrebno dobro razmisliti.Verujem da ce biti u korist naroda.

  13. Privrednici ce itekako osetiti posledice ovog virusa, drzava ce morati da im pomogne.

  14. Ovo je veoma odgovoran zadatak,pa je potrebno malo vremena,verujem u naseg predsednika.

  15. Posto je Sizoje ispricao sve o virusima sa osvrtom na Covid 19, sada ce da nam otvori oci sa ekonomskim temama i vizijom kako ce ova recesija biti odskocna daska za nas. Kada bih bio u prilici da ga vidim, voleo bih da ga pitam da mi kaze bar tri recenice definicije i klasifikacije virusa. Naredno pitanje bi moglo biti ekonomskog tipa da nam razjasni pojam interkalarne kamate
    Da su novinari to, a ne kukavice, brzo bi ga oducili od danonocnog lupetanja po medijima.

  16. Mi, običan svet, ćemo još jednom na*ebati. Po ko zna koji put od kad je na vlast zase Slobodan M. i svi ovi koji su, kao virusi, izmileli, i još mile, iz njegovog smrtnosonog šinjela. Zaraza, koju je posejao S.M. će još dugo trajati, za nju nema ni medicine ni vakcine. AV u ekonomiji, kao i u svim drugim poslovima, prati taj sramni, ubitačni, trag.

  17. Botovi kuckaju za sendvič, policija apsi ljude u parkovima (zašto??? jel ima dokaza da se iko ikada zarazio u parku??) a budala na vlasti u pauzi ludila oko policijskog progona naroda smišlja jelte ekonomske mere kojim će da iscedi još malo suve drenovine iz preostalog sludjenog naroda.I nije on najkrivlji nego gomila ulizica koja ide za njim i aminuje svaku glupost koja mu padne na pamet.

  18. Kako si sinoc rekao te mere ces predstaviti na osnovu TVOG TIMA STRUCNJAKA – S T R U K E, jeste da si malo poranio ali nema veze, to treba da uradis – to predstavljanje kad KORONA VIRUS BUDE u opadanju,
    i ono najvaznioje sto vide svi nisi uspeo da shvatis da o tome treba da razgovara TVOJ TIM OD ZANATA – STRUKE, a ne da se ti stalno SLIHTAS NARODU KAO JEDINI KOJI MOZE DA SPASI SRBIJU, neka sednu svi za sto i lepo razgovaraju, ali ti to nikad neces da dozvolis, jer pravo stanje krijes zajedno sa NBS-om odnosno sa Jorgovankom
    Ato se tice sposnosti nabavljanja RESPIRATORA I OPREME N A C R N O,
    pa ni tu nisi imao problema, tata MINISTRA STEFANOVICA JE E K S P E R T
    ZA TAKVE RABOTE
    I da ti kazem NEMA POSTRENIH U TAKVOJ TGOVINI, ako hoce nek ti to kazu penzionisani komercijalisti, niko nikad nije radio bez licne provizije, pa to zna i tvoj BATA ANDREJ
    POSTO CES OSTATI NA VLASTI NADAMSE DA CES NAPRAVITI -FORMIRATI VLADU OD STRUCNJAKA A NE SLIHTARA, i da ces raditi na STVARANJU PRAVNE DRZAVE SRBIJE

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 8

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.