Vučić prezadovoljan koncesijom aerodroma

Ostavite komentar


  1. Šta znači 501 milion za 25 godina? Isplaćuje se 501 milion odmah, uz godišnje takse od 5-16 miliona (ogroman interval, od čega zavisi da li je 5 ili 16?), ili je 501 milion suma godišnjih taksi u toku tih 25 god?

  2. Veliki je uspeh napravio i on i vlada, prodali pravo na koriscenje dobra, pitanje je samo koliko su do sada novca utrosili na Jat, naravno, neopravdano i sada daj da odloze propast koncesijom u bescenje gde ce sav dobijeni novac skrcati u javnu potrosnju i opet cabar. Reinvestiranje je termin kojim gospoda ne barata. O ovoj temi rezimske novine kao sto je npr .URIR nista nisu pisale. U njima je glavna vest da se mali Vukan obraduje kad vidi taju kog retko vidja. Ne znam zasto mu mama ne ukljuci tv .ink pa da dete lepo gleda oca po ceo dan.

  3. Školski primer marketinga da neznanje i nesposobnost da profit koji očekuju Francuzi neće ostati u Srbiji, prikažu kao veličanstven uspeh jer tobože bogaiji smo za 500 milina evra. Tolike godine na vlasti a nigde ekonomskog miljea da Srppske firme ostvaruju dobit koja će ostati ovde da bi društvo bilo bogatije. Pogubna je to ekonomska filosofija. Srbiju sve više udaljava od razvijenih zemalja i pretvara je u zemlju jeftine rane snage. O otimanju novca penzionerima i da ne spominjem.

  4. To što je on prezadovoljan rasprodajom narodne imovine, ne znači ama baš ništa! Osnovni kapital koji je baza za zaradu on prodaje strancima?! Znači izgubili smo osnovni uslov da radimo i zaradimo….. i na kraju podelimo. Sada smo robovi kojima isti oni koji su nas bombardovali mogu da udeljuju mrvice, a mogu i ništa da nam ne daju. A ON, zadovoljan!? Jer smo mu mi to dopustili….. da uništi Srbiju.

  5. Ти драги Французи.Пустише на нашу молбу Харадинаја да нам буде премијер "Косове",ми њима златну коку -аеродром.Волимо Француску као што она воли нас!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.