Vučić: Prosečna plata 555 evra, postali smo zemlja pobednika (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kako se ono kaže, da mi je tvoja glava samo na tri dana, da se sit naodmaram!

    1. Cena prehrambenih proizvoda od nove godine je u proseku poskupela 65 posto,gradjevinski materijal do 100 posto,benzin konstantno raste……kad se setim tih prethodnih 300 evra mislim da sam ziveo u sretnim vremenima,mogao sam da kupim duplo vise nego danas zahvaljujuci Vucicu.

  2. Nebojsa Katic u Politici:
    „Stvarnost se ne može prevariti jeftinim statističkim trikovima ko god da ih plasira, niti se sretnija budućnost može prizvati ružičastim najavama. Dosadno je ponavljati da je Srbija po nivou BDP-a po glavi beznadežno na dnu Evrope…. Srbija živi od danas do sutra, od jedne strane investicije do druge – to je kolonijalni a ne razvojni model.“

    Jos to objasniti ekonomski nepismenom narodu kome je sibicarenje glavni izvor informacija…..

  3. pa ok je 555 evra prosek vasa ministarska i moja plata radnika pa opet ne moze da bude prosek 555 evra….presednice imali smo 2014.g. vece plate i penzije i vecu kupovnu moc ….nije mi onda jasno cemu se radujemo

    1. Eto predsednik se bori…? A gde je prosek Slovenije Hrvatske, ne oni se ne racunaju one su u EU koja tone nizbrdo u proseku od 2.500-3.000.€stizemo mi njih uskoro za jedno sto godinica

  4. Mislim da imamo mnogo skromnog predsednika . Kaže , „građani zaslužni“ ! Ma jok bre ! Kakvi građani ? Smatram da je predsednik zaslužan ! Predsednik i niko drugi . To je isključivo zasluga njegove mudre politike .

  5. Potrosacku korpu treba uporediti sa prosecnom platom ne bi li imali tacniji odnos.

  6. Najbolji odgovor ti je dao taj zaslužni narod (i to odavno): čime se budala ponosi pametan se stidi.

  7. Aleksandar Vuić je zaista podigao standard građanima Srbije. Lepa je ovo plata za sve građane, koji mogu da priušte sebe nešto, da li letovanje ili zimovanje, ili da se obuku.

    1. Od 555eu da priuste letovanje?! Stvarno zabavno! Evo hurgada kao jedna od najpovoljnijih destinacija za nas dvoje i dvoje male dece 288000 i to kraj juna u hotelu sa 4 zevezdice! Sa 555eu nemas ni da se hranis kako treba a ne nesto drugo…

  8. NAJBOLJE opisano naše zlatno doba je DIS-ova pesma ‘Naši dani’.
    Napisana 1910-te godine, a tačno opisuje sadašnje …

  9. Prosecna plata od 555 evra je nedovoljna za osnovne troskove u Srbiji u kojoj tece med i mleko,naravno kad bi smo se zezali, pa navedeni nema razloga da se hvali, nego da se duboko zamisli, jer pocinje da moje prijatelje i mene koji cvrsto stojimo* na zemlji brine da mu nije dobro.

  10. Zar ne reče 700 evra.Sram bilo Slovenaca mizerni minimalac 1200 evra, hrvatska 800 evra.Srbija je bankrot.

  11. Cilj odgovorne politike jeste povecanje plata i penzija u nasoj zemlji. Danas sa sigurnoscu mozemo reci da uspesno i sigurno idemo ka tom cilju, zahvaljujuci odgovornoj ekonomiji i reformama koje su sprovedene nasoj zemlji zarad bolje, uspesnije i sigurnije buducnosti nasih gradjana.

  12. Stabilna i rastuca ekonomija nam omogucava veci standard, vece plate i jos bolji zivot, i sve to zahvaljujuci marljivim radom, odgovornom politikom i sprovodjenjem reformi.

    1. Tako je Ivana, tako je Jovice. Mudra politika reforme- ma ave cveta. A koliki je prosek botovskog dodatka? Ako sme da se zna?

  13. Svako ko kaže da novac nije važan očigledno nije bio bez njega jedno duže vreme.

  14. Prosečni penzioner nema šta da traži u ovoj državi. Njegova kupovna moć je pala za oko 30% za ove dve godine a o povećanju ne bih ni komentarisao…

  15. Veštački naduvan prosek odra-ziće se na obračun penzije. Što god više naduju to manja penzija.

  16. Plata ne može pomiriti ni osnovne troškove jedne porodice, ne računajući obaveze! Ali kad preCednik najavi 555 evra i zlatno doba, mora se verovati.
    Pogledaj bre, Srbine, u novčanik i ne služaj gluposti!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.