Vučić: Prosečna plata 555 evra, postali smo zemlja pobednika (VIDEO) 1Foto: Instagram/@buducnostsrbijeav

Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je prosečna plata u martu iznosila „tačno 555 evra“, kao i da je to mnogo više nego u trenutku kad je postao premijer, navodeći da Srbija više nije zemlja gubitnika već pobednika za šta su zaslužni građani.

„Imam dobru vest za sve ljude u Srbiji. Prosečna plata u martu iznosila je tačno 555 evra. To je ono što smo čekali. Znali smo da je mart taj referentni mesec, prema preliminarnim podacima“, naveo je Vučić, u video-snimku objavljenom na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“.

Kako je poručio građanima, „555 evra u poređenju sa 330 kada sam postao predsednik Vlade je ogroman napredak Srbije i za to ste zaslužni vi“.

„Pre svega ste zaslužni zbog toga što Srbija više nije zemlja gubitnika nego zemlja pobednika koja može u svemu da se takmiči i pobedjuje one koji su ne decenijama već vekovima bili ispred nas“, rekao je Vučić.

On je istakao da je uveren da zajedno i ujedinjeni mogu da postignu da se plate pre kraja godine dignu na više od 600 evra.

 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.