Vučić: Sporazum od milijardu dolara

Ostavite komentar


  1. Radujemo se novim sklopljenim sporazumima sa Kinom to je jako bitno za buducnost nase zemlje i za jacanje nase ekonomije.

    1. Mislim da se Veljko raduje vise sendvicu nego ovom sto je napisao. Ali sta ce, mora se, centrala ne prasta. A sporazumi sa Kinom ce za dve, najvise tri godine, tako da imamo vremena.

  2. Kina je jedna velesila i svakako je treba imati uz sbe, pa to se trude i Rusi, Nemci,Ameri….

  3. Najavljene kineske investicije su od ogromnog značaja za privredni rast Srbije.Ovakva vest bila bi velika i za daleko veće zemlje od Srbije!

  4. Svaka ideja predsednika Vucica je nesumnjivo ideja za svako bolje sutra. Imati Kinu kao jednu od najmogoljudnijih zemalja sveta za izuzetno dobrog prijatelja i parnera na svim poljima politickih i ekonomskih stavova je na zavidnom nivou i zasluzuje respekt u svakom smislu.

  5. Gde je onih 100 milijardi dolara investicija, koje ste obećavali pre nego što ste došli na vlast ?

    1. E Verice , Veverice !
      Nije ovo „bum“ vec ce
      to biti TRAS kad pristignu rate za otplatu kredita!

  6. Aca je opet pozajmio svoju ‘godisnju milijardu’?! Svake parne godine po jednu od Kineza, a neparne od Arapa? Nasao je 6 milijardi dolara spoljnog duga posle ‘Zutih’, 2012 Posle 7 godina ‘kineskog i arapskog investiranja’, masovnog iseljavanja mladog naroda i najnizeg standarda na Balkanu, … sada imamo njegovih 16 milijardi duga, … ‘prokleti Djilas’?! . … Bravo Gazda!!!

  7. A hoce li Aca od kineskog Politbiroa dobiti pocasnu clansku kartu Komunisticke Partije Kine, za svoja dostignuca u kolonijalizovanju Srbije?!

  8. Osim sto ce da rade tih 300 mucenika od tog posla srbi nece vajditi nista jer ce poslovati u bezcarinskij zoni. Nece placati ni pdv za struju. To vam dodje kao da 250 radnika rade u madjarskoj. To sto ce da im zagade zivotnu sredinu smrdece u precniku od 30 km nikom nista daleka im lepa kuca.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.