Vučić: Srbija će imati dovoljno struje i gasa

Ostavite komentar


  1. Primer dobrog vodjenja politike, da u ovako teskim vremenim prolazimo bez nedaca i poskupljenja. Korona je napravila haos u celom svetu, u svakom smislu, kako zdravstveno, tako i ekonomski…

  2. Bice tesko, bice krize ali opet je najvaznije da pobedimo koronu i vratimo se normalnom životu.

  3. Srbija konacno ide u korak sa EU. Forsiranje koriscenja gasa, umesto lozista na sirovu naftu, mazut, ugalj,… od velikog su znacaja za postojanje kvalitetnijeg vazduha i zastitu zivotne sredine. Iskreno se nadam da ce sve vize individualnih lozista preci na koriscenje gasa.

  4. Ocuvanje zdravog vazduha je najveci problem 21-og veka. Gasovod je jedno od ozbiljnijih resenja za taj problem, pogotovo u zimskim uslovima. Treba SAMO napraviti cenu, koja ce biti dostupna svima.

  5. Po meni ovo je najbitnija vest za prosečnog grđanina Srbije s obzirom da već poskupljuju energenti i u moćnim državama.Ako Srbija izdrži i ovaj talas krize onda kapa dole onima koji brinu o tome.

  6. Vestacki napravljena kriza.
    Samo protest resava sve.
    Iskljucimo svi na dva minuta el energiju i eto raspada sistema.
    Narod nije slozan.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.