Vučić: Svi u ponedeljak, utorak dobijaju 30 evra (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Sve pohvale za Vladu Republike Srbije sto pomaze gradjane u teskim trenucima, i da se sto pre izborimo sa koronom. Svaka pomoc je dobro dosla

  2. Culi smo od Malog,sto je sigurno sigurno kad njih vise potvrdi ovako veliki dobitak za narod.Koje sledeci ajde Mihajlovicka pa iza nje za seljake tu radosnu vest nek objavi Nedimovic.

  3. Sve je to lepo samo da nije malo kasno? Obzirom da je sve živo poskupelo ovim se samo zamazuju oči ljudi.Ali idu izbori pa ćemo vam se posteno oduziti

  4. Srbija je, uprkos posledicama pandemije koja je zahvatila čitav svet i ekonomski ih oslabila, uspela da sačuva ekonomsku stabilnost i stvori uslove za povećanje plata i penzija.

  5. Opet ovi botovi! Koliko puta ponovih -nemojte gubiti vreme na ovom portalu, na ovom portalu su isključivo protivnici nakaradnog SNS režima. Kada pišete nešto po direktivi i za novac primeti se lažni i izveštačeni komentar, usiljen, zlonameran. Zato mi nije jasno zašto se uopšte i objavljuju tako providni komentari. Bespotrebno ititiraju ozbiljne ljude. Vučić sa mrvicama kupuje sebi vreme na vlasti koje neumitno teče i približava ga neminovnom kraju njegove neljudske, nehumane, sadističke i bolesne vladavine.

  6. Odobravam što nas je Mali zadužio da bi se Vučić mogao hvaliti što nam je dao ove pare, koje ćemo vraćati lagano.

  7. Sve pohvale za Vladu Republike Srbije sto pomaze gradjane u teskim trenucima, i da se sto pre izborimo sa koronom. Svaka pomoc je dobro dosla

  8. AV je bednik, pozer i grebator koji ovako jadnim stvarima, mrvicama kupuje naklonost osiromasenog stanovnistva. Da on ne vodi drzavu ovako kako je vodi imali bi gradjani mnogo vise svog novca u rukama i nebi im tebali mrvice iz njegovih ruku.

  9. Presrecni smo kad znamo da Predsednik misli na svoj narod i bori se da olaksa ovu situaciju na sve moguce nacine

  10. Boze . . . boze . . . koliko sekta botova . . . milostinja od par Eura postaje monumentalna oda bozanstvu iako skandali zatrpavaju afere i afere guse kradje , lupetanja , polu istine ( polu lazi ) i bahatost familije V . , partije i bratije ( sa trabantima svih mogicih boja i interesa ) . . .

  11. Deliti pare ciljnoj grupi kao sto su penzioneri, i to ne male pare, 20000 dinara, pred izbore, to je protivzakonito, i sad se vidi koliko je EU stalo da ovakva vlast ostane u Srbiji, kad im ni takvi marifetluci ne smetaju. Pitanje je i odakle te pare, da li ih uzimaju od nas svakodnevno zavlaceci nam ruku u dzep sa previsokim akcizama za gorivo, ulje…ovako se ‘finansiraju’ izbori jedino jos u Kolumbiji i Meksiku.

  12. Ako cene ostanu iste, imacete te pare u djepu, a ako cene skoče makar 2 posto, falice vam tih 30€ i plus toliko. A država će sa PDV da pokrije svoje troškove koje vam dala,a dobar deo novaca da stavi u svoju kasu.

  13. Kakva najezda botova…
    Briga me za te zalosne osobe nego sto ih placaju nasim parama,a nece da trose pare od narkotika na njih…

  14. Definitivno nema tamo buducnosti za mlade ljude. Bezite deco odatle nemojte da cekate milostinju sami radite i zivite od svog rada.

  15. Ne bi te glasao ni za 1000 eura i ako imam penziju svega 30000din.posle 42 godine radnog staža,uzeo si mi 2 penzije godišnje jer si izmislio neke penale.

  16. Kad nemamo normalan život, tih 30e ništa ne rešava samo skuplja poene kod sirotinje pred izbore….

  17. Niko ne dobija nista, to je odavno pokradeno od svih gradjana pa se vraca na minimumu.

  18. meni puno znaci 30 evra. sad cu moci mesec dana da jedem po dve pastete dnevno i po ceo hleb.

  19. Ne znam i ne razumem kako svi ovi silni botovi žive sami sa sobom, kako ujutru kada ustanu pogledaju sami sebe u oči, kako ih nije sramota da pišu ove toliko providne komentare, kao da svakoj normalnoj osobi nije jasno da to rade po direktivi? Tužno i bedno. Kao i kupovina glasova uoči izbora nekakvom jadnom sićom.

  20. Gospodine Vučiću, neki penzioneri su zaboravljeni ili namerno izostavljeni, ma da i nisu neke pare

  21. Povećanje plata od 7 do 9 odsto a cene svega skočile su za 70 do 90 odsto? I računi, i porezi, i hrana, život konkretno, života nema samo ima preživljavanje. Plata mi je 500 evra (ona prosečna) i jedva sklapam kraj sa krajem, kredit za kreditom, i gore mi je nego kad sam radio za onih 200 evrića od pre par godina. Užasno stanje i ovo je ekonomski NAJGORE stanje još od doba Slobe. Vučiću stidi se!!! Ovde u Srbiji ni sa 1500 evra prosečne plate ne može da se živi a kamoli sa 500-600 evra a posle se čudi što žene neće da rađaju, što muški ne žele porodicu, što će uskoro da nas ima manje od 5 miliona i što svi odlazimo iz države. Ovo je kraj, odosmo svi. A ovo za 30 evra da ne komentarišem, pa to ni tura u kafani ne može da se pokrije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.