Vučić: U decembru dodatnih 20 evra pomoći svim punoletnim građanima

Ostavite komentar


  1. Potkupit narod sa mizernih 20 evrica.sramota daj narodo po 300 eura pa da idemo dalje u bolji zivot

  2. Kad je frka i kad je ocigledno da si povezan sa kriminalcima, kad platis 600 miliona evra za prenose fudbala, a ne mozes da platis obecanih 300 hiljada za lecenje dece, i kad nove afere zatrpavaju vec nakupljene poput Krusika, Jovanjice, a ti sazovi marketinski krizni stab i odluci da ljudima das jos njihovih para i zaduzih sledece generacije tako sto ces to da predstavis kao svoj poklon. Covece, ne mogu da docekam da odes sa vlasti i nadam se da se neces spasiti zatvora.

  3. Čitaj Ustav predsedniče. A mogao bi ponovo da studiraš pravo, pošto ništa nisi naučio.

  4. Daje 20 eura a u međuvremenu sve poskupelo pa ni 200 eura na mesečnom nivou to ne može da pokrije.Prodaja magle kao I obicno-uzmem ti 50 pa ti vratim 10 i glumim dobrotvora.

  5. Pomoć da priuštimo našoj deci jogurt i kiflu.

  6. Kad se dobro vodi ekonomska politika i kad se domacinski vode finansije ovakva pomoc gradjanima postaje realnost.

  7. Unesto „pomoci“ od 20e ,velika pomoc bi bila ovom siromasnom naradu da se smanje cene struje, previsokog poreza na imovinu, da se tv pretplata odvoji od broila i ukine,jer je obecavao u predizbornoj kampanji,, e to bi se zvala pomoc gradjanima Srbije. I veliki bezobrazluk bacanje para svih gradjana srbije na prenose utakmica .

  8. Šta Vi mislite da u Nemačkoj Švaba daje 1 euro gratis,varate se,dodjite pa da vidite kako se zaradjuje plata.

  9. Nadam se da će se setiti i 60.000 „Kovid beba“ rođenih 2021.
    Ipak je to najmanje 300.000 glasova (mama, tata, i troje baba i deda u proseku). Verujem da bi oni bili jako ljuti ako ne dobiju 5000 eura kao i drugi ubuduće.

  10. Nije jasno – koliki stepen izostanka lucidnosti govornia u vesti koji sebe smatra predsednikom, a na koju ae daje komentar, da bi se javnost i razum Srbije probudili, u duboko kriminalizovanoj drzavnoj improvizaciji prezaduzenih gradjana i drzavljana, nasilno depriviranih od pravne instirucionalizovane drzave sistemskom atrofijom, ciji se novac koristi tako da potice dalju kriminalizaciju drustvene zajednice u funkciji vladajuce klike i pod sloganom istih uzmi sve sto hoces i pogazi i ustav i zakone – treba prikazati javnosti, da bi se ista probudila.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.