Vučić: Veće plate pre kraja godine

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Šta znači veće plate do kraja godine,Pa zar tako priča Merkelova pred uzbor ? Naravno da ne priča. Hoćemo da budemo ekspeditivni kao Nemci sa Balkanskim forama,to ne prolazi.

 2. Pa kako se, jednom, ne zastidi od svih lazi koje javno i "sa ubedjenjem" izgovara? Obraz mu je kao djon!

 3. Pravo i iskreno kao sto predsednik kaze celicno prijateljstvo se nepostize lako ono mora da se cuva i neguje.Uz takvo prijateljstvo i saradnju sve se radi na laksi nacin .

 4. Za sad je Kina pokazala da je ozbiljna u poslovanju sa Srbijom , radi se po visokom Evropskom standardu sto je za razliku od ranije gradjenih puteva daleko dugotrajnije i kvalitetnije,samim tim i vek trajanja mnogo duzi.

 5. Šef države ne posustaje u "održivom rastu i razvoju". Alal mu ćufte – za koga su, vazda su dobre i nepodgrejane.

 6. Došla IKEA pa biće povećanja jer će domaće firme imati veću proizvodnju nameštaja a to će omogućiti i ekonomski rast!

 7. Neumasno je da o platama prica predsednik drzave koji ima samo reprezentativnu funkciju. Osim toga i protivzakonito je povecavati plate u javnom sektoru kada je ta ista vlada napravila plan smanjenja broja zaposlenih. I konacno odakle za te vece plate kad se privreda povecala samo za 1,5 % u prvoj polovini ove godine sto je duplo manje od najgore drzave u regionu! Gluposti!

 8. Neverovatno je koliko botova mora da cita Danas. Po naredjenju. Obzirom na nivo inteligencije, uglavnom ne razumeju sta su procitali, pa lupaju minuse ili pluseve, da bi Veliki Strumpf bio zadovoljan.

 9. Pa veće plate i penzije zavise od toga kako Srbija posluje a pošto su prethodni period došle nove kompanije i počele sa radom pa verujem da će biti mogućnosti i prostora za povećanja!

 10. Dejan.R.Tošić: Kakve veze ima Merkelova i izbori u Nemačkoj sa Srbijom. Već odavno je najavljeno da će do kraja godine doći do povećanja plata i penzija i to zahvaljujući odličnim ekonomskim rezultatima.

 11. Dejan.R.Tošić

  21. avgust 2017.

  Šta znači veće plate do kraja godine,Pa zar tako priča Merkelova pred uzbor ? Naravno da ne priča. Hoćemo da budemo ekspeditivni kao Nemci sa Balkanskim forama,to ne prolazi.

  Vuciceve predpostavke za povecanje plata se zasniva na uvecanju budzetskog priliva, te stoga ima oravdanog razloga da kaze "plate ce biti uvecane do kraja godine" kao svojevrsni demanti na sve malicioznije lazi koje svakodnevno plasiraju opozicija, njihovi podkupljeni mediji i poltroni.

 12. Sudeći po komentarima SNS botova, došlo je do enormnog povećanja i rasta SNS gluposti.

 13. Zamislite izvoz u Kinu celih 30 miliona evra. Pa toliki izvoz je i za firmu sa 500 radnika mali, a kamo li za čelu državu. Čime se nas predsednik hvali, necuveno

 14. Пре краја године…а од 1. јануара се плате враћају на старо!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Ekonomija

Nafta brent dostigla 90 dolara po barelu, prvi put od 2014. 7

Nafta brent dostigla 90 dolara po barelu, prvi put od 2014.

Nafta "brent", koja predstavlja međunarodno merilo za ovu sirovinu, dostigla je cenu od 90 dolara po barelu, prvi put od 2014. godine. Do rekordne cene došlo je usled geopolitičkih tenzija između Rusije i Ukrajine i povećane potražnje za energentima koja nadilazi ponudu.

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.