Vučić: Više autoputeva od svih u regionu

Ostavite komentar


  1. Ha, ha, ovo je odlicno, Sutra SNS, bas ste me slatko nasmejali. Ja bi samo da dodam da samo ne znam.pomocu kojih trikova ce covek.od parcica puteva od po dvadesetak km. da napabirci pre kraja ove godine, ukupnu duzinu puteva u njegovoj reziji, vecu od one u Hrvatskoj, cija samo dva kraka,tj. od Zagreba do Rijeke i od Zagreba do Splita i dalje do Dubrovnika iznose 650 km.
    Isto tako je covek pomenuo i neku 2020 godinu za zavrsetak radova, pa je na delu stvarno baron minhauzenstvo, uzduz i popreko.

    Postovanje Redakciji Danasa

  2. Када се заврше сви аутопутеви који се граде, половина аутопутева ће имати број возила испод границе економске оправданости за исте. Како то да је Констанца у Румунији трећа најпрометнија лука у Европи, а Румунија има једва нешто мало аутопутева? Реални стандард у Румунији је већи него у Хрватској? Како становник Пољске, са такође јако мало аутопутева има већи стандард од становника Словеније? Имају врло озбиљну железницу и пловне путеве и извршили су лустрацију. Аутопутеви су луксуз, који еконмски разумне владе раде само на најоптерећенијим деловима путне мреже. Читав низ регионалних путева нам се распада, а ова градња на кредит је прескупа маска реалности.

  3. Vučić se hvali, bez argumenata, da je izgradio više autoputeva od Maršala. Možda i u pelenama kada je bio. Tito nije gradio autoputeva vi[e od njega, ali u njegovo vreme je izgrađen autoput „Bratstvo – jedinstvo“ od Đevđelije do Karavanke više od 1000 km. Taj put je građen krampom, lopatom i drvenim kolicima i to dobrovoljnom radnom akcijom. Sada, autoput Makedonske granice do Niša gradi se 30 godina i još se ne zna kada će biti završen. Njega gradi pola Evrope, a nije rešeno obaranje litica planina u Grdelici. Važno je da ΛV i Zoka preseku crvenu radikalno-naprednu traku, al’ ne znaju kada će i kako će. Sve autoputeve koje Zoka i ΛV izgradili, a navode da je više od 200 km. Koga oni ovim lažu? Dužina Niš-Skoplje u jednom pravcu iznosi 200 km. Pa gde su njihovi autoputevi izgrađeni od 2012. godine u dužini od 200 km. Te prisvojene autoputeve, izvinite, gradili su S. Milošević, Đinđić, Koštunica, Tadić i najzad Vućić. I, šta su izgradili Zoka i ΛV, hvalospevi i laži, koje će narod zaboraviti sutra dan nakon njihovog smaknuća. Al’, se na lagaste, ko vam još veruje? Poltroni, plaćenici, dupelisci, klimoglavci koje još ste i potplatili. Dovoljno ste lagali, počnite da pričate i istinu, kojoj niko neće verovati. Pustite puteve, pa makar bili kozje putanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.