Vučić za smenu direktora EPS-a, Brnabić protiv

Predsednik i premijerka Srbije različito gledaju na navodne zahteve za smenu Milorada Grčića

Ostavite komentar


  1. Cemu sluze ovakvi clanci.? Ali stvarno.
    on bi (zato sto to traze neki radnici ili neke ‘interesne grupe’ ), ona kao nebi. ko da se ona nesto pita. a koga na kraju briga sta ce biti sa direktorom koji su oni sami postavili.
    samo duzina clanka pravi razliku izmedju Danasa i nekog tabloida.

  2. „Grupa članova i pristalica sns zaposlenih u eps se zalaže za njegovu smenu “
    Pa da li je moguće da smo toliko propali mi smo u kamenom dobu po načinu razmisljanja

    1. nadlezan je zakon koji nalaze krivicno gonjenje odgovornih za falsifikovanje racuna za struju, ali niko ne sme da kaze da nije to problem nego korupcija u epsu u sluzbama koje kontrolisu neovlascenu potrosnju. oni se bave iznudama i toliko su dobro organizovani da uspevaju sve da zataskaju jer se organizatori nalaze u direktorskim strukturama EPS Distrinucije. To je prava pravcata mafija. iz licnog iskustva zrtve ovo govorim.

  3. Šta radi raja? -Kuka! – Steži.
    Šta rafi raja? – Ćuti! -Popuštaj!

  4. Vic decenije! Ali, zašto mi se plače? Biće zbog onog „dece nije“!

  5. Po stoti put. v.d. moze po zakonu JP biti dva puta po 6 meseci. Konkurs je zapocet pred predsednicke izbore i nikad nije zavrsen. Na osnovu koje odluke je taj covek dalje v.d.???

  6. Директор неког Државног предузећа се поставља у највећем броју случаја а да не испуњава услове за ту одговорну функцију. Конкурс по други пут за две године није доведен до крајње реализације тако да већ трећу годину овакво значајно Државно предузеће нема Директора који је испунио све услове конкурса и постао „легалан“.

  7. Pa naravno da ga Ana štiti kad je firma njenog brata na tenderu prosla u nabavci mobilnih telefona pomoću kojih se čita struja.
    Kupljeno je 10 000mobilnih telefona po ceni od 220€ za jedan mobilni.
    Pametnom dosta .
    A o direktoru koji je držao pečenjare ne treba trošiti reči

  8. Зар тај в.д. директор није био главни печењар у свом крају?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.